(VIDEO) Vodo lahko pije le še po slamici: Srbska manekenka je pokazala posledice katastrofalnega lepotnega posega

D.Ži
05.09.2022 11:52

Nekoč so se ji lastne ustnice zdele grde, zdaj si jih želi nazaj. Njeni dnevi so polni bolečine, čaka, da ji odstranijo šive.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbska manekenka Aleksandra Nikolić je pokazala grozljive posledice vstavljanja silikona v telo. Manekenka si je namreč želela povečati ustnice, ker ni bila zadovoljna z njihovim videzom, zato je šla na poseg k nepreizkušenemu zdravniku, ki ji je ustnice dobesedno uničil.

Potem ko se je stanje poslabšalo in se je telo odzvalo zelo negativno, je manekenka morala na operacijo, kjer so ji silikon odstranili, hude bolečine pa so ostale.

"To sem jaz po operaciji. Boli, ampak to je normalno prvi dan. Jemljem zdravila, čeprav lahko komaj pijem vodo. Ničesar ne morem jesti, hrane si niti ne želim. Vse je še sveže, ni dobro postavljeno. Zgornja ustnica se bo dvignila, spodnja spustila in oteklina bo izginila,'' v videu, ki ga je objavila na družbenih omrežjih, pove Aleksandra, katere ustnice so te dni polne šivov in ran.

Nikolić se je odločila za polnjenje ustnic z biopolimerom, ki je negativno vplival na tkivo, zato ima zdaj na ustnicah luknje in izbokline.

''Nikoli več ne bom naredila napake in šla k nepreizkušenemu kirurgu. Usta so me motila, ker so bila grda. Človek naj bo tak, kot je po naravi, ne pa da se popravlja zaradi trenda, da mora vse biti čim večje, kar je včasih celo manj lepo. Nihče me ni prepričeval v operacijo, odločila sem se sama,'' je povedala tistim, ki razmišljajo o lepotnih posegih.

"Zdravnik se mi je zdel zanesljiv in razen anestezije nisem čutila ničesar. Zdaj čakam na končni rezultat, a upam, da se ne bo kaj zapletlo,'' je povedala in dodala, da so ji prepovedali jesti, vodo pije po slamici.

''Rada bi tožila ljudi, ki so mi vstavili biopolimer. Uničili so mi usta. Na mojih ustnicah so se začele delati luknje in izbokline. Nihče me ni opozoril na posledice. Videli so, da sem otrok, a so hoteli le moj denar. Nikoli več ne bom popravila ničesar, razen tega, da mi mora zdravnik urediti robove ustnic, ko mi odstranijjo šive, ampak samo s hialuronsko kislino, to je to,'' je povedala.

"Če bi prej imela takšno pamet, se ne bi nikoli tako iznakazila. Imela sem lepe ustnice, a človek nima mere. Bojim se zaspati, da slučajno ne poškodujem šivov. Na srečo je šla mama z menoj na operacijo, ker ne vem, kako bi vse skupaj prenesla sama. Dekleta, učite se iz mojega zgleda in ne delajte ničesar z nepreverjenimi ljudmi,'' svetuje.

Aleksandra je zaslovela v srbskem resničnostnem šovu Zadruga, zdaj pa je vplivnica in ima več kot 150 tisoč sledilcev na TikToku in Instagramu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta