(FOTO) Slavna Demi Moore bo letos stara 60 let, a je v kopalkah videti bolje od marsikatere mlajše kolegice

D.Ži
18.08.2022 10:25

Legendarna hollywoodska zvezdnica med dopustom v Grčiji kar žari od sreče in atraktivnosti. Našla je novo ljubezen, očitno pa tudi eliksir večne mladosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slovita hollywoodska lepotica in igralka Demi Moore uživa na poletnih počitnicah v Grčiji, svojo postavo pa je v kopalkah na luksuzni jahti pokazala tudi radovednim paparacem.

Profimedia

Demi je nosila rožnate dvodelne kopalke, iz katerih je buhtelo njeno bujno oprsje, igralka pa se je kljub prežečim fotografom sproščeno sprehajala po jahti in razkazovala svoje čare.

Profimedia

Čeprav so kvadratki, ki smo jih občudovali v filmih G.I. Jane in Striptiz že davno izginili z njenega trebuščka, je Demi pri 59 letih še vedno videti odlično, prav nič se ne obremenjuje s tem, da se danes na njej tu in tam kaj tudi malce zatrese. Raje uživa v dobri hrani in življenju nasploh.

Profimedia

Tekom kariere si je omislila prsne vsadke, čeprav o tem ne govori rada, prestala je tudi številne druge lepotne posege, zlasti na obrazu. Pred meseci je svet ugotavljal, da je pretiravala z botoksom in polnili, a je njen obraz danes spet precej bolj prožen. Tudi prepoznamo jo lažje.

Profimedia

Demi je nedavno potrdila novico, da je zadnje mesece v razmerju s slavnim švicarskim kuharjem Danielom Hummom, na Instagramu je objavila tudi njuni skupni fotografiji, ki sta nastali na letošnjem OP Francije in na ulicah Pariza.

Demi ima za sabo tri propadle zakone. Njen prvi mož je bil glasbenik Freddy Moore, s katerim je bila poročena med letoma 1980 in 1985, po ločitvi je obdržala njegov priimek.

Profimedia

Nato se je leta 1987 poročila z Bruceom Willisom, s katerim imata tri hčerke, ločila pa sta se leta 2000. Pet let pozneje jo je pred oltar popeljal 15 let mlajši Ashton Kutcher, zakon z njim pa je trajal do leta 2013. Kasneje ni imela resnih zvez.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta