(VIDEO) Začela se je tresti in čutiti mravljince: Slovenska pevka razkrila, da je preživela pravi zdravstveni pekel

D.Ži
14.08.2024 11:44

Imela je načrtovane nastope, ki jih iz finančnih razlogov ni želela odpovedati, a ... ni šlo. Na dopustu se ji je zazdelo, da čuti potres.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gaja sprva ni mogla verjeti, da se kaj takega lahko zgodi 22-letnici. 
Media24

Kar vidimo na Instagramu, ni zmeraj odsev realnosti. Za nasmehi, zapeljivimi pozami in vzhičenimi oglasnimi sodelovanji se včasih skrivajo tudi težke življenjske preizkušnje. O slednjih je pevka in spletna vplivnica Gaja Prestor spregovorila v podkastu z Uršo Koser. V mislih se je vrnila v težko leto 2022, ko se je morala spopasti z izgorelostjo in depresijo, življenje je morala sestaviti na novo, kljub temu, da se ji je zdelo skoraj nemogoče, da lahko kaj takega doleti 22-letnico. Bala se je, da jo bodo obtožili kričanja po pozornosti, zato je svojo zgodbo skrivala pred javnostjo. 

Zgodilo se je na Majorki, kjer je prvi večer sedela za mizo, ko se ji je nenadoma zazdelo, da je potres, nato je začutila vrtoglavico. Simptomi so se nato ponavljali, najhuje je bilo četrti dan dopusta, ko je začutila močno depresijo, ki ni izzvenela.

Imela je dogovorjenih nekaj nastopov, ki jih iz finančnih razlogov ni hotela odpovedati. Na dogodku, na katerem se je zbralo približno 30 ljudi, je doživela napad panike. "Jaz bi morala povedati samo en stavek," je dejala in dodala, da tega ni zmogla. Začela se je tresti, pojavili so se mravljinci, potila se je, morala je oditi.

Počitek je bil neizbežen, nekaj mesecev ni nastopala, poiskala je tudi strokovno pomoč. "Ko sem se sprijaznila z dejstvom, da je zdaj takšno stanje, da sem slabo in upam, da bo nekoč boljše, se je vse skupaj začelo izboljševati," pravi, a pot do okrevanja je bila dolga. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta