(VIDEO) "Zakaj pleše kot moj dedek?" Posnetek Leonarda DiCapria na zabavi je postal prava TikTok senzacija

D.Ži
09.01.2023 11:22

Hollywoodski zvezdnik uživa v samskem življenju in se zadnje dni seli z zabave na zabavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Leonarda Dicapria so posneli med plesom na zabavi v klubu v Miamiju, videoposnetek pa je postal viralen na TikToku in je v samo treh dneh od objave zbral več kot 4,5 milijona ogledov.

Profimedia

Igralec je prve dni novega leta preživel na zabavah v Miamiju, posnetek, na katerem suvereno razkazuje svoje malce okorne plesne gibe, pa je postal hit na družbenih omrežjih.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG - livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound - Miami | Miami Beach

"Ne spomnim se tega dela iz Titanika," se je pošalil en TikToker, druga uporabnica pa je vprašala: "Zakaj pleše kot moj dedek?" "Ima enake gibe kot Volk z Wall Streeta," je zapisala tretja. "Naj se človek malo sprosti, pustite mu živeti," ga branijo drugi oboževalci in oboževalke. 

Profimedia

Odkar je končal razmerje s 23 let mlajšo manekenko Camilo Morrone, Leonardo uživa v samskem življenju. Pred kratkim so ga opazili v družbi z manekenkama Rebecco Donaldson in Lilio Weddell, na svojo zasebno zabavo pa je povabil najbolj znano hrvaško nogometno navijačico Ivano Knoll.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta