Vili Resnik z dramatičnim sporočilom vzbudil skrb med poslušalci: "Žal se je zgodila nočna mora"

D.Ži
17.10.2023 13:31

Oboževalci so pričakovali novo skladbo našega neuničljivega pevca, a vse ni šlo po načrtih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Skladba se je po nesreči včeraj izbrisala z diska," pojasnjuje Vili. 
Robert Balen

Ni več skrivnost, da Vili Resnik danes na razočaranje mnogih ne bo izdal svoje nove skladbe. Novico je namreč včeraj zvečer sporočil na svojem Facebook in Instagram profilu, s tem pa med sledilci sprožil val zaskrbljenosti, predvsem za njegovo zdravje.

Ker se oboževalci sprašujejo, kaj se z njim dogaja, saj mu to ni podobno, je podal kratko razlago dramatičnih dogodkov. "Žal se je zgodila nočna mora vseh umetnikov - skladba se je po nesreči včeraj izbrisala z diska, in ko smo jo le uspeli 'rešiti', ta ni bila več v pravi kvaliteti. Ekipa jo je celo popoldne poskušala popraviti, a enostavno ni šlo. Vse bi morali na novo posneti, kar pa je v par urah žal nemogoče," je pojasnil Vili in dodal, da je nov izid tako planiran v prvi tretjini prihodnjega leta.

A vse ni tako črno. V prihajajočih mesecih boste lahko Vilija Resnika slišali na številnih zabavah po Sloveniji in kdo ve, morda na kateri od teh v živo odpoje tudi delček nove skladbe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta