Voditeljico Planet TV zbil voznik, ki je pobegnil, polomljena in pretresena se je javila iz bolnišnice

D.Ži
03.07.2024 10:42

Pravi, da voznika ne obsoja, a si želi, da bi se ustavil vsaj toliko, da bi preveril, ali ga potrebuje. Pomagala sta ji mimoidoča.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katarina Braniselj je hvaležna, da vsaj čuti bolečino. Lahko bi bilo še huje. 
Blaž Vatovec

Nesreča nikoli ne počiva in lepo obdobje se lahko hitro spremeni v nočno moro. Vsa vesela ni vzhičena je Katarina Braniselj, voditeljica osrednje informativne oddaje na Planet TV, pred dnevi navijala na košarkarski tekmi, kjer so Slovenci premagali Brazilce, žal pa se ji je medtem zgodila huda nesreča, o kateri je javnost obvestila preko zgodbe na svojem Instagramu. Katarina trenutno leži v bolnišnici, kjer je prestala operacijo. Med kolesarjenjem jo je zbil avtomobil ali motor, voznik je pobegnil. Nesreče se ne spomni. 

Objavila je fotografijo, kjer vsa povita in vidno pretresena leži v bolniški postelji. "Tri dni nestuširana, vsak wc je 'potnih' 15 minut bolečega premikanja v stezniku (za razdaljo 15 metrov), žejna, ker ne smem, lačna, ker ne smem, čakam na operacijo. Hvaležna, da sem živa in imam vse možnosti, da bom čez leto spet tekla. Pred tem pa še kaj drugega, da telo ne pozabi, da v njem živi duh športnice," je zapisala. Medtem so s Planet TV poslali sporočilo, da je Katarina operacijo hrbtenice uspešno prestala. "Katarina se vsem zahvaljuje za lepe misli in želje ter se opravičuje vsem, ki jim ni odpisala, saj še vedno nabira moči. Zaradi trenutnih razmer bo voditeljica do nadaljnjega odsotna, saj je pred njo še zahtevna rehabilitacija," za zapisali v sporočilo za javnost.

Pravi, da voznika, ki je pobegnil, ne obsoja, a si želi, da bi ustavil in preveril vsaj to, ali ga potrebuje. Pomagali so ji mimoidoči. "Neskončno sem hvaležna gospe in gospodu ter še enemu kolesarju, menda zdravnik, ki so slišali moje klice na pomoč in poklicali reševalce," je sporočila na drugem družbenem omrežju. Utrpela je dva zloma, tudi zlom 12-tega vretenca. Hvaležna je, da bolečino vsaj čuti, lahko bi bilo še huje. Želimo ji čim hitrejše in uspešno okrevanje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta