Miša Molk se je zelo iskreno razpisala o ljubezni z več kot enim partnerjem: "Nisem avtobus ljubezni"

D.Ži
17.06.2024 10:19

Drzna finska drama je upokojeno voditeljico napeljala k razmisleku o netradicionalnih pristopih k ljubezenskemu odnosu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Ne vem, če bi zmogla. Vsaj v tej zgodbi ne," pravi Miša Molk.
RTV SLO

Tisti, ki zvesto spremljajo objave na družbenih profilih Miše Molk, se že zelo veselijo prihajajočih tednov, saj upokojena legendarna televizijska voditeljica poleti običajno objavlja recenzije knjig, ki jih prebere v tem času, tokrat pa se je razpisala celo o filmu. Ogledala si je finsko dramo Štirje mali odrasli, ki jo je napeljala k razmisleku o poliamoriji, partnerskem odnosu, ki dopušča ljubezenske stike z več partnerji. Zdi se, da Miši, ne glede na to, kako zelo odprtih oči in srca že gleda na svet, tak pristop k partnerstvu ni prav blizu. 

"Ja, seveda imam rada več ljudi. Koga pa res ljubim? Mah, ljubezen pač potuje, in prav zato jo ljubim. Njo sámo. Nikdar se ne upeha. Ne zataji. Ima pa veliko dela. Rada imam ljudi, koga tudi ne, ampak zaradi tega ljubezen ne trpi. Večja je. Ker jo zmorem sprejemati in upam, da tudi vsaj malo ponuditi in podeliti. Nisem pa avtobus ljubezni. Nisem vsa metuljasta, da bi z luskastim krilom razposajeno vsak dan sesala nektar iz cvetov ali snifala feromone. Včasih se mi ne da. Včasih ne zmorem. Včasih ni vredno. Še enkrat pa, ne vem, če je poliamorija zame. Ogledala sem si film Štirje mali odrasli. Ne vem, če bi zmogla. Vsaj v tej zgodbi ne. Hvala pobeglemu času, ki me ni stiskal za vrat. Stiska te tako in tako. Če si sam, če si v dvoje ali razposajen za več," je napisala na Facebooku in s tem zagotovo kar nekaj materiala za razmislek dala tudi svojim sledilcem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta