Zakaj je pomembno, da najprej v popolnosti spoznamo in sprejmemo sebe?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
20.09.2023 08:13

Tanja Skaza je uspešna poslovna ženska, menedžerka, motivatorka, vizionarka, revolucionarka, solastnica podjetja Plastika Skaza, d.o.o., in ustanoviteljica Inštituta Skaza.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tania Mendillo

Njeno vodilo je: »Ko si dovolimo v življenju delati spremembe in pri tem vztrajati, je vedno ključni rezultat sreča, notranji mir in uspeh.«

Po osebni transformaciji in odhodu iz podjetja Plastika Skaza je imela gorečo željo, da bi znanje in napredek, ki ga je naredila pri sebi, delila z drugimi vodji in lastniki podjetij, predvsem družinskih. Njena želja je opolnomočiti ljudi, da se počutijo vredne in v sebi prebudijo ljubezen, da delajo bolj iz srca in poslušajo svojo intuicijo.

Kljub temu, da se trudijo poslušati svojo močno intuicijo, pa jim to ne uspeva vedno.

Ste se kot ženska kdaj vprašale, zakaj je vaše otroštvo zaznamovano z najboljšo prijateljico/prijateljicami?

Vsaka dama se rada spomni, kakšen odnos je gradila z najboljšo prijateljico. Kako je delila vse skrivnosti, prijateljica je bila prva, ki je izvedela za zaljubljenost, razočaranja, prva je slišala smeh in jok. Vedela je vse, v tej povezanosti sta odraščali, vaša varnost in rast je bila tam, kjer je bilo prijateljstvo.

Ko si ustvarimo družino in kariero, zaživimo v novih odnosih. Z možem, otroci in sodelavci. Vendar še vedno potrebujemo varno skupino žensk. Verjemite, da jo.

Akademija Spremembe vredna je učenje za življenje. Poveže, uči, vodi in opolnomoči ženske. Da jim orodja, da spoznajo sebe in tako stopijo na pot osebne rasti. Pot osebne rasti nikoli ni lahka, strahove, ki so v nas, je najlažje pozabiti, vendar to ni recept za rast. Potrebno jih je spoznati in premagati. In to je najlažje v varnem krogu skupine žensk. Le ženska lahko da ženski največjo oporo, pohvalo in kritiko.  

Na Akademiji Spremembe vredna se dotikamo tako osebnega kot poslovnega področja, ki sta v vsakem primeru zelo povezana.

Modul 1 – SPREJEMANJE. Vsako podjetje potrebuje drugačne ljudi za uspešne projekte. Ključno pri tem je, da sebe sprejmemo v popolnosti, da lahko sprejmemo vse druge, ki niso kot mi. Ko jim postavimo jasna pričakovanja, je uspeh projektov zagotovljen.

Modul 2 – KOMUNIKACIJA. V podjetju igramo vlogo, za katero smo prevzele odgovornost. Nismo mame, sestre, žene, ampak vodje, direktorice. Uspešne smo, ko sprejmemo odgovornost in delamo ter gradimo lastno vrednost.

Modul 3 in 4 – PRISTNOST. Smo res na pravem delovnem mestu? Živimo svoje poslanstvo? Odprto srce gradi prave, iskrene odnose. Ko spoznamo sebe in se sprejmemo v popolnosti, lahko vse to implementiramo v odnese v podjetju.

Modul 5 – RAZUMEVANJE. Če poznamo svoje vzorce, lažje razumemo ljudi, ki so okoli nas. Sodelavce, poslovne partnerje, podrejene, nadrejene in jih sprejemamo in s tem gradimo boljše delovno okolje.

Arhiv Naročnika

Modul 6 – GRAJENJE LASTNE VREDNOSTI. Vsaka od nas je blagovna znamka. Vse kar delamo je delček slike in vsebine naše blagovne znamke. V poslovnem svetu nam je pojem blagovne znamke zelo dobro znan, dobre zastavljene strategije so ključ do uspeha.

Modul 7 – GRAJENJE ODNOSOV. Ponosno sprejemamo, da lahko kot ženske vodimo na ženski način, da nas oblikujejo vrednote kot so: sočutje, povezanost in sodelovanje. Pokažemo lahko, da smo lahko vsi ranljivi in kljub temu še vedno rastemo.

Modul 8 – BONTON. Ženske smo ženske in bodimo ženske v vseh situacijah – delovnih, zabavnih in sproščenih, …

Modul 9 – VISION BOARD. Vsaka ženska je lahko uspešna poslovna ženska, če ima jasno zastavljene cilje. Vse je odvisno od nas samih in naše samodiscipline.

Modul 10 – CILJNA STRANKA. Ne moremo sodelovati/pomagati vsem, ampak le tistim, s katerimi stremimo k istim ciljem. 

Živite sedanjost in gradite boljšo prihodnost za vse.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.