Žalostna in iskrena izpoved: Priljubljena slovenska igralka povedala, zakaj nima otrok

A.L.
05.10.2024 08:43

Ljudem svetuje: "Bodimo nežni, prizanesljivi, sočutni in razumevajoči, ker nikoli ne veš, kakšne zgodbe nosi človek, ki ga srečaš."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena slovenska igralka Lara Jankovič se je odločila odgovoriti na vprašanja o tem, zakaj nima otrok. V lanskem intervjuju za revijo Obrazi je povedala: "Če iskreno povem, nisem nikoli rekla, da ne bi imela otrok. Ampak tako se je odločilo življenje. Je pa res, da je moje delo velik del mene. In ja, po eni strani me je bilo vedno malo strah, koliko bi me otrok ustavil pri vsem, a po drugi strani se zavedam, da tudi ob otroku lahko uresničiš svoje sanje."

Kot je takrat še razkrila, se preprosto ni zgodilo, ob tem pa iskreno spregovorila tudi o tem, da je imela težave. "Verjetno je vesolje vedelo, kako in kaj. Čeprav sem veliko razmišljala o tem, da mi ne bo kdaj žal. Neki strokovnjak mi je rekel, da imam pravzaprav izpolnjeno življenje, saj veliko žensk kompenzira praznino v življenju z otroki, in da meni tega ni treba. Sem bila kar začudena, ker nisem nikoli prej pomislila na to. Saj še vedno kdaj pomislim, da bi bilo lepo imeti otroka, ker jih imam rada," je povedala za Obraze, ljudem pa položila na srce: "Zato bodimo nežni, prizanesljivi, sočutni in razumevajoči, ker nikoli ne veš, kakšne zgodbe nosi človek, ki ga srečaš."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta