Demi Moore razkrila, s kako radikalnim režimom je hitro shujšala po porodu

D.Ži
25.09.2024 10:51

Komentarji so deževali, zvezdnica pa je dovolila, da so se je dotaknili. Zato se je zatekla k ekstremni vadbi, ki jo je začela izčrpavati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Demi Moore je pri 61-ih v vrhunski formi. 
Profimedia

Igralka Demi Moore je razkrila, kako se je vrnila v formo, potem ko je rodila drugo hčerko Scout Willis. "Izpostavila sem se velikemu pritisku. Rekli so mi, da moram shujšati. Četudi so bili komentarji neprijetni in ponižujoči, sem to storila zaradi njih," je povedala 61-letna igralka za Daily Mail in razkrila svoj strog shujševalni režim.

"Mislim, da je bila Scout stara pet ali šest mesecev, ko smo posneli Nespodobno povabilo. Hranila sem jo vso noč, vstajala v temi s trenirko in svetilko, se vozila s kolesom vse do Paramounta in lokacije, kjer smo nato cel dan snemali, običajno okoli 12 ur. Nato smo vse še ponovili. Že sama misel na to, kaj sem počela svojemu telesu, je nora," je povedala igralka.

V svojih spominih je priznala, da je bila obsedena s telovadbo

Moorova je takrat še živela z igralcem in možem Bruceom Willisom, s katerim imata tri hčerke – Rumer, Scout in Tallulah.

Igralka je v svojih spominih Inside Out zapisala, da je bila v svojih dvajsetih in tridesetih obsedena s telovadbo in se je počutila, kot da ne more nehati telovaditi. Norija se je začela leta 1992.

Profimedia

"Pridobivanje forme za film Malo dobrih ljudi je sprožilo mojo obsedenost z vadbo, ki me je požirala naslednjih pet let. Nisem si upala odnehati," je zapisala. Njen režim je takrat vključeval tek, kolesarjenje in dvigovanje uteži do dve uri na dan.

Profimedia

Postala je inštruktorica kundalini joge

V svojih 40-ih se je odločila, da je čas, da upočasni tempo. Odmaknila se je od napornih treningov in začela vaditi bikram jogo, ki izboljša moč spodnjega dela telesa. V to dejavnost se je tako zaljubila, da je nekaj let pozneje postala inštruktorica kundalini joge, ki se osredotoča na posameznika z dihalnimi tehnikami in položaji.

Profimedia

Pred kratkim se je Demi pojavila na naslovnici septembrske številke revije Interview, mnogi pa so poudarili, da je igralka na fotografijah videti odlično. "Hollywood je krut do žensk v tej starosti, ker ni več scenarijev ali vlog, ki bi jim ustrezale. Ali si mati ali pa si dovolj stara, da te nimajo več za seksi," je povedala v intervjuju.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta