Rekla sem mu, da moj mož ne sme izvedeti: Manekenka razkrila, kako je s pijanim princem Harryjem pristala v grmovju

D.Ži
20.01.2023 11:53

Princ Harry ja včasih veljal za dobrega znanca nočnih lokalov in pravega "party tigra". Zgodbe iz divjih časov še danes tu in tam privrejo na plano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Preden je postal družinski človek, je princ Harry slovel kot veliki zabavljač, njegova razuzdana preteklost pa je zdaj znova privrela na površje. Britanska manekenka Nicola McLean se je spomnila divjega druženja leta 2015, ko sta pretiravala s tekilo in končala v grmovju.

Profimedia

"Zelo sem se napila, in ko sem hotela oditi, sem padla v grmovje. Poskušala sem zlesti ven in samo razmišljala o tem, da me mož Tom ne sme videti takšne," je povedala za Mirror.

Nicola McLean se je tistega večera s princem nalivala s tekilo.
Profimedia

"Nato je Harry iztegnil roko in mi pomagal vstati. Rekla sem mu, naj ne pove Tomu, na koncu sva skoraj umrla od smeha," je dodala.

Razkrila je tudi, kaj se je dogajalo na praznovanju 30. rojstnega dne igralca ragbija Jamesa Haskella v Las Vegasu, spomnila pa se je tudi, kako ji ni bilo jasno, zakaj je v hiši toliko varnostnikov, dokler ni videla Harryja.

Princ in njen mož sta se takoj ujela, saj sta imela veliko skupnih tem. "Bil je zelo zabaven in se je vklopil v ekipo. Bilo mu je vseeno, kaj pije, bil je z družbo in se je napil. Zelo mi je bil všeč. Spoznala sem ga, preden je srečal Meghan, zato ne vem, ali se je zdaj spremenil. Spominjam se ga kot zelo prijaznega fanta," je poudarila Nicola.

Profimedia

"Spila sva toliko tekile, da je ni bilo več. Potem sta Harry in Tom poskušala najti način, da bi se izmuznila ven in nabavila še dodatno. Varnostnik jima ni dovolil, a on je bil več kot pripravljen za nočno nakupovanje," se spominja.

"Tekila je bila tisti večer zagotovo Harryjeva izbrana pijača, s Tomom sta jo pila kot živali. Če sem iskrena, sem bila tako pijana, da sem padla v grm, onadva pa sta bila v redu. Naslednje jutro, ko sem se zbudila, sem bila še vedno v obleki in spraševala sem se, ali so bile vse le sanje. To je bil najbolj čuden dan v mojem življenju," je povedala manekenka.

"To ni bil moj najbolj bleščeč trenutek, a kdo se ne bi želel napiti s princem Harryjem?" je sklenila.

Dodala je, da bi Harry, ko je šlo za zabave, zasenčil celo Hugha Hefnerja.

Profimedia

"Harry je zagotovo bolj zabaven od njega. Hefnerja sem spoznala, ko je bil star in si je samo želel jemati viagro in spati z mlajšimi ženskami. Hefa sem oboževala, a zagotovo ni bil v Harryjevi žurerski ligi," je povedala Nicola.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta