BB+ je mlada slovenska blagovna znamka, ki je na tržišču od leta 2020

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
17.09.2024 15:19

Njena butična prodajalna je na Glavnem trgu 19 v Mariboru, kjer sta atelje in prodajalna izdelkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Foto Tatjana

Vsak oblačilni kos je izdelan ročno, z ljubeznijo, iz visokokakovostnih materialov, predvsem naravnih. Oblačila so elegantna in športno elegantna, zasnovana trajnostno in sledijo trendom. Nosljiva so dnevno ali večerno, za v službo, potepe po mestu in posebne priložnosti. Kajti obleko, ki je dovolj nevtralna, da jo lahko oblečete čez dan, lahko ob menjavi dodatkov in obutve izberete tudi za zvečer. In prav je, da izbrane kose nosite večkrat, jih kombinirate med seboj, se v njih dobro počutite in vam omogočajo svobodo gibanja. Oseba, ki nosi BB+, je rada drugačna, pogumna, drzna, točno ve, kaj hoče, rada eksperimentira, obožuje posebne oblačilne kose, športno eleganco, veliko črne in hkrati upošteva nosljivost, funkcionalnost, trajnost in seveda vedno želi kanček glamurja.

Doris Gomolj

Prepustite se predstavitvi nove jesenske kolekcije, ki je nevtralna in hkrati intenzivna, z veliko tople olivne in razkošne, že skoraj kraljevske burgundsko rdeče, barv jeseni, ki nas objamejo in nam omogočajo nešteto kombinacij in seveda tudi kanček glamurja.

Facebook: BB+ fashion – Nataly Coljnar

Instagram: bbfashion.natalycoljnar

Kontakt: 041 322 719

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.