Do mačk in psov prijazen dom

K. Z.
24.10.2024 00:00

Ni treba, da je vzdrževanje čistega in urejenega doma težavno in zahtevno, če živite s hišnimi ljubljenčki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Z nekaj praktičnimi napravami lahko prihranite čas pri čiščenju, poskrbite za svežino v domu, medtem ko vas bo vaš kosmatinec zadovoljno opazoval s svojega prestola. Da boste brez skrbi tudi, ko ste v službi ali na poti, v dom namestite še kamero, da lahko kadarkoli preverite, kaj se dogaja z vašim štirinožnim prijateljem.

Prezračevalni sistem za svežino v vašem domu

Dobro prezračevanje je najpomembnejše za zdravje, saj zagotavlja svež zrak, odstranjuje vlago, vonjave in škodljive delce. Kakovostni prezračevalni sistemi omogočajo učinkovito kroženje zraka, filtriranje nečistoč in uravnavanje vlage, kar pripomore k čistejšemu in bolj zdravemu bivalnemu okolju za vse člane gospodinjstva, tudi za živali. Zmanjšujejo količino alergenov, kot so dlake ljubljenčkov in hišne pršice, zato bo mikroklima v vašem domu veliko boljša, prav tako tudi vaše počutje.

Rekuperacija i-Vent, pametna prezračevalna enota z enostavnim upravljanjem prek aplikacije, ki je kompatibilna s sistemoma Android in iOS
Arhiv Proizvajalca

Sesalnik brez zapletanja s kabli

Lastniki hišnih ljubljenčkov se pogosto spopadajo z nabiranjem dlak na vseh mogočih površinah v svojem domu. Baterijski sesalnik prinaša preprosto rešitev, ker omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje umazanije brez zapletanja s kabli. Naprava je priročna in vedno pri roki za sprotno čiščenje, da lahko svojemu ljubljenčku sledite na vsakem koraku. Izberite takšno, ki ima dovolj močno baterijo in sesalno silo, da boste lahko očistili tudi težje dostopne površine, debele preproge ali mehka ležišča. Še vedno pa velja pravilo, da pogosteje ko boste poprijeli za sesalnik, manj dlak se bo nabralo v stanovanju.

Baterijski sesalnik Bosch Unlimited 8 ProAnimal z baterijo, ki zdrži več kot uro in pol
Arhiv Proizvajalca

Nič več blatnih odtisov tačk

Ko se boste vrnili s sprehoda na deževen dan, bo vaš kuža verjetno puščal svoj odtis, tudi če mu boste še pred vstopom v dom očistili tačke in kožuh. S pomivalnikom tal lahko hitro, preprosto in učinkovito očistite umazanijo in madeže, tudi na težko dostopnih mestih, na primer pod omaro ali posteljo.

Čistilni set Leifheit Clean Twist System
Arhiv Proizvajalca

Neprekinjen nadzor, ko ste odsotni

Za vse, ki vas skrbi, kaj počnejo vaši ljubljenčki, ko vas ni doma, je idealna rešitev kamera z oddaljenim dostopom. Ta naprava omogoča spremljanje dogajanja v realnem času, večina ima možnost 360-stopinjskega rotacijskega in 104-stopinjskega navpičnega pogleda, da se lahko nagiba in spremlja vsak kot vsake sobe. Lastniki so tako lahko pomirjeni, ko so odsotni, vgrajena mikrofon in zvočnik pa jim omogočata, da lahko kosmatinčka tudi nagovorijo, če si želijo.

Brezžična notranja nadzorna kamera WOOX R4040 WiFi 1080p
Arhiv Proizvajalca

Udobje postelje s spominsko peno

Naši ljubljenčki velik del dneva počivajo, spijo ali dremajo, zato je izbira ležišča še pomembnejša, kot si morda mislimo. Zaslužijo si pravi prestol, in ne naše odslužene blazine. Poskrbite za dobro počutje svojega ljubljenčka, izberite priljubljene ortopedske postelje s spominsko peno, ki se med počitkom prilagodi položaju vašega kosmatinca ter tako razbremeni hrbtenico in sklepe, vašemu ljubljenčku pa zagotavlja resnično udobje. Blazine so primerne za pse vseh pasem in velikosti, nad njimi so navdušene tudi mačke.

Pasja postelja Brunolie Odin
Arhiv Proizvajalca

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.