Z Alfakanom do vzgojenega psa

.
19.06.2024 11:47

Alfakan je zavod za vzgojo psov in izobraževanje lastnikov, ki ga sestavlja ekipa strokovnjakov za pasje vedenje in vzgojo psov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Regent

Pri svojem delu upoštevajo naravo psa in v ospredje postavljajo odnos med psom in vodnikom. Izoblikovali so edinstven sistem, ki temelji na pozitivni motivaciji, in že 14 let pse vzgajajo na naraven način, to pomeni, da pri svojem delu uporabljajo tehnike, ki omogočajo vzpostavljanje vezi na osnovi naravnih, genetsko pogojenih zakonov. Ne smemo pozabiti, da so psi nagonska bitja in imajo svoje potrebe, zato je zelo pomembno, da imajo dovolj primerne psihofizične aktivnosti. V Alfakanu si želijo, da bi lahko vsi svoje pse čim bolj vključevali v svoja življenja, zato skrbnike psov izobražujejo o odgovornem lastništvu.

Imajo tudi spletno e-učilnico, kjer je zbranih veliko nazornih videovsebin z razlago in prikazom, pa tudi spletna programa Hoja na popuščenem povodcu in 20 dni do boljšega odpoklica.

Tadej Regent

Ekipa, ki jo vodi nekdanji vodnik reševalnega psa Jure Pribičevič, se nenehno izobražuje in tako stremi h kakovostnemu delu.

Delujejo v kar desetih krajih po Sloveniji, v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Domžalah, na Ptuju, v Murski Soboti, Trbovljah, Ajdovščini, Novi Gorici in Izoli. Moto Alfakana, ki bo prihodnje leto praznoval 15 let, je že ves čas enak: prav vsak ima lahko vzgojenega psa. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.