Dragojević na poročanje o bolezni: "Zakaj bi me bilo strah?"

A.S.
25.08.2017 14:20

Na kroženje novic, ki so preseneile javnost, da je priljubljeni hrvaški pevec morda hudo bolan, se je odzval kar sam. "Očitno so vsi zgrešili poklic, zdaj so kar vsi zdravniki!"

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oliver Dragojević
Igor Napast

Oliver Dragojević pravi, da bo verjetno šele čez en teden izvedel, kaj sploh je narobe in kako bi bolezen zdravili. Čeprav so mu zdravniki povedali, da so mu našli tkivo, ki je morda tumorno, ga ni bilo strah. "Zakaj bi me bilo strah? Star sem sedemdeset let - presenečen bi bil, če ne bi odkrili ničesar," pravi legendarni glasbenik.
Eden izmed bližnjih prijateljev Dragojevića pravi, da so se težave začele dobra dva tedna nazaj. "Zelo veliko je kašljal, zato je prekinil dopust na Korčuli in odšel v Split, kjer so ga zdravniki pregledali," pojasnjuje.
Prve preiskave niso imele jasnih rezultatov, zato bodo nekatere ponovili. "Oliver zaupa zdravnikom in ve, da je v dobrih rokah. Dokler še ni vse jasno je najbolj pomembno, da ima svoj mir," pravijo njegovi dobri prijatelji in dodajajo, "da moramo biti potrpežljivi in optimistični".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta