(FOTO) Angelina Jolie po dolgem času stopila na rdečo preprogo, a vsi so zrli samo v čuden detajl na njeni bradi

20.10.2021 10:05
Angelino Jolie le še redko vidimo na hollywoodskih dogodkih, premieri svojega novega filma "Eternals" v Los Angelesu pa se ni mogla izogniti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če se že pokaže v javnosti, se za to Angelina Jolie še posebej potrudi. Tako je bilo tudi na premieri njenega novega filma "Eternals", kje je na rdeči preprogi v Los Angelesu pozirala s svojimi otroki, sinom Maddoxom (20), hčerkama Zaharo (16) in Shiloh (15) ter 13-letnima dvojčicama Vivienne in Knoxom. 

Profimedia

46-letna Angelina je blestela v nenavadni kreaciji, v kateri je bila videti kot prava hollywoodska boginja. Sprva se je zdelo, da Angelina nosi ohlapno večerno obleko, a se je izkazalo, da gre za kombinezon. Kreacijo je tokrat nekoliko zasenčil droben modni dodatek. Zvezdnica je namreč nosila nekakšen zlat obroček, ki je krasil njeno brado. 

Profimedia

Čeprav njena ločitev od Brada Pitta še ni zaključena, se te dni veliko govori o njenem ljubezenskem življenju. Ujeli naj bi jo med poljubljanjem s 15-let mlajšim glasbenikom The Weekndom, s katerim zadnje tedne preživlja veliko časa, opazili so jo tudi v družbi nekdanjega moža Jonnyja Leeja Millerja.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta