(FOTO) Fitnes vam ne bo pomagal: To je moška postava, ki se večini zdi najbolj seksi in primerna za zvezo

D.Ži
04.04.2024 10:52

Nafitnesiranim tipom je očitno odklenkalo. Odkar ima Taylor Swift novega fanta, se vse več ljudi navdušuje nad nekoliko mehkejšim tipom moške postave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ni dvoma, Travis Kelce je novi seks simbol. Vsaj za tiste, ki so naveličani "nafitnesiranih" tipov. 
Profimedia

Veliko moških preživi ure in ure v telovadnici, kjer se trudijo ustvariti mišičasto telo, vendar se zdi, da si mnoge ženske (in fantje) tega v resnici niti ne želijo. Na sceni te dni razsaja nov moški seks simbol, in ta ni klasično izklesan lepotec s fitnesa. To je Travis Kelce, novi fant Taylor Swift.

Postava "dad body" ne pomeni, da je moški povsem zanemarjen, vidi se športna osnova, a mišic nima povsem zdefiniranih.  
Profimedia

Potem ko so fotografije para, ki je dopustoval na Bahamih, obkrožile svet, je večina komentarjev o igralcu lige NFL izrazito pozitivnih, večini se njegova postava, ki jo opisujejo z besedami "dad body", zdi nadvse seksi. Z besedama "očetovsko telo" običajno opisujejo nekoliko večjega moškega, ki je močan, vendar nima izrazito zdefiniranih mišic in "radiatorčkov" na trebuhu. Tak moški ima trebušček, a je kljub temu še vedno privlačen.  

Taylor Swift in Travis Kelce sta pred dnevi počitnikovala na Bahamih.  
Profimedia

Več kot 75 odstotkov samskih občuduje tovrstno postavo pri moških, je pokazala raziskava platforme Dating.com. Nafitnesirani moški imajo običajno visoko raven testosterona, zato jih mnogi dojemajo kot agresivne, je pokazala njihova analiza.

Raziskavaj je pokazala, da se moški, ki imajo takšno postavo, partnerjem zdijo bolj zanesljivi.  
Profimedia

Profesor in psiholog z univerze Bucknell Joel Wade je za Psychology Today povedal, da imajo ženske rade "očetovske" fante, ker menijo, da so boljši partnerji in očetje. Druge raziskave so pokazale, da so ženske manj zaskrbljene, da jih bo partner prevaral, če ima nekoliko bolj zaobljeno postavo, piše NY Post.

Z nekoliko mehkejšim trebuščkom nekateri povezujejo tudi nežnost. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta