(FOTO in VIDEO) Celjski megaburger je bil za Američana vrhunec turneje

Gregor Grosman Gregor Grosman
24.07.2018 14:31
Kakor hitro je ugledal velikanski hamburger, je vedel, da bo izziv uspešno opravil, je samozavestno po svoji 657. zmagi v Celju povedal znani ameriški vloger Randy Santel.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Randy in Rod sta prva občudovala velikanski hamburger
Gregor Grosman
"Pripravljen sem, da pojem trikilogramski hamburger. Cilj je, da končam prej kot v 12 minutah, da vidimo, če mi bo uspelo,"
Randy Santel
Stane Žilnik
"Je v bližini kakšen reševalec, če se kaj zgodi,"
Iztok Gartner
Steel Rod Radim
"Seveda sem na pravem mestu. Zato sem prišel v Celje, da pojem ta ogromni burger,"
Magic Mitch
Channinga Tatuma

Včasih dva izziva na dan

"Prvih osem minut od začetka pijem običajno vodo, ko začutim, da se želodec polni, pa preklopim na coca-colo brez sladkorja, saj pazim na kalorije,"
"Ogljikovi hidrati in kislina pomagata, da gre hrana lažje dol, tudi krompirček na koncu. Poleg tega karbonizacija povzroči riganje in tako spravim iz želodca ves zrak, da ga potem lažje napolnim s hrano." 
"Tako je telo ravno, hrana gre lažje dol, vseeno pa imam hrano bolj pri roki, kot če bi jedel stoje."

Če je meso sočno, potrebuješ manj tekočine

"Od leta 2012 imam enak seznam skladb. Sem velik ljubitelj Miley Cyrus, Born in the USA je moja najljubša pesem, rad pa imam tudi Kesho, Avril Lavigne, Katy Perry, Taylor Swift. Z njihovo glasbo se želim preklopiti v plesni modus, da pozabim na hrano."
"Dosegel sem svojo 657. zmago in svojo prvo v Sloveniji. To je bil moj glavni cilj."
"Obstaja okoli 30 različnih tipov prehranskih izzivov. Rad imam hod-doge s posebnimi omakami, tacose in hamburgerje, najraje pa pico in buritose, saj je v njih hrana že v tako majhnih koščkih, da jih lahko skorajda v celoti pogoltnem in tako še hitreje pojem."

Po turneji štiri mesece diete

"Vse odvečne kilograme bom izgubil, ko se 14. avgusta vrnem domov. Shujšati načrtujem kakšnih 25 kilogramov. Med štirimesečno dieto bom jedel veliko zelenjave, se sedem- do devetkrat na teden rekreiral. Preden sem šel na turnejo, je bila moja krvna slika povsem normalna, sedaj verjetno ni več,"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta