(FOTO) Sting med evropsko turnejo tudi v Stožicah

STA
19.12.2018 14:46

Britanski glasbenik Sting bo prihodnje leto znova na turneji. Po turneji 57th & 9th iz leta 2017, ki jo je posvetil istoimenskemu zadnjemu studijskemu albumu, se bo na najnovejši koncertni poti osredotočil na najljubše pesmi, ki jih je ustvaril tekom kariere tako z The Police kot samostojno. V tem okviru bo 4. junija nastopil v Areni Stožice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Kot so sporočili organizatorji, bo koncert Sting: My Songs dinamičen šov z njegovimi najljubšimi skladbami, ki jih je ustvaril tekom kariere najprej s skupino The Police in nato na samostojni poti, ob tem pa osvojil 16 grammyjev.
Po napovedih lahko oboževalci pričakujejo pesmi, kot so Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne in Message In A Bottle. Sting jih bo predstavil s svojo rock zasedbo.
Turnejo bo, kot piše na njegovi spletni strani, začel 1. junija v Sofiji in v Ljubljano prišel prek Skopja, trenutno zadnji napovedani koncert, ki jim bo po vsej verjetnosti dodal še nove, pa je naveden 1. septembra v Aspnu v Koloradu.

Reuters
Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta