Izjemni popusti, a pohitite: Poceni leti po Evropi so na voljo že od 15 evrov, letite lahko tudi iz Zagreba

D.Ži
05.04.2024 10:49

Pomlad je izjemen čas za odkrivanje evropskih mest, da bi popotnike spodbudil k potovanjem, pa je Ryanair ponudil nekaj zelo poceni letalskih kart.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Šarmantne stare ulice Neaplja očarajo tudi največje potovalne sladokusce.  
Profimedia

Sezona odkrivanja sveta je v polnem teku, prestolnice in druga vznemirljiva mesta vabijo k obisku, z nekaj sreče pri iskanju kart lahko tja prispete po relativni ugodni ceni. Švica, Belgija, Nemčija, Italija, Norveška, Švedska in Bolgarija so le nekatere od držav, ki jih nizkocenovnik Ryanair poskuša približati ljubiteljem potovanj s posebno ponudbo letov že od 14,99 evra v eno smer. Na seznamu ugodnih letov do 27 evrov boste našli tudi Malto, Kos, Malago, Neapelj in Paphos.

Malaga je zmeraj dobra destinacija, saj se zdi, da se v Andaluziji poletje nikoli ne konča. 
Profimedia

Destinacije bodo najbrž najbolj všeč tistim, ki iščete spomladansko sonce in uživate v sprehodih po prijetnih temperaturah v kratkih hlačah, piše hrvaški portal PunKufer. Na Hrvaškem so na voljo leti iz Zagreba, Osijeka, Splita, Reke, Pulja, Zadra in Dubrovnika.

Malta je polna zgodovine in dobre hrane.  
Profimedia

Če želite na potovanju z Ryanairom prihraniti čim več denarja, bodite prilagodljivi glede datuma povratka in imejte s seboj čim manj prtljage, saj se skupni stroški potovanja povečajo s temi dejavniki. Upoštevajte tudi, da so izbira sedeža, hrana in pijača na letalu doplačljivi, preverite tudi, koliko oddaljeno je letališče, na katerem pristajate, od vaše končne destinacije in glede na to ocenite stroške javnega prevoza, taksija ali najetega avtomobila. Popusti veljajo za lete od 4. aprila do 30. junija in jih je treba rezervirati do 5. aprila.

Seznam vseh destinacij in cen najdete TUKAJ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta