Oliver Dragojević se je po zdravljenju vrnil v rodno Velo Luko

D.Ži
02.02.2018 09:34

Priljubljeni hrvaški pevec se je odločil moči za bitko z rakom nabrati v svoji "oazi miru".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oliver se ne da tako zlahka.
Igor Napast

Mirni dnevi za Oliverja Dragojevića. Priljubljeni hrvaški glasbenik, ki bije bitko z rakom na pljučih, je v pogovoru za Jutarnji list razkril, kako napreduje njegovo zdravljenje, po tem, ko so ga ob koncu lanskega leta nekateri že odpisali.
Moči nabira v rodni Veli Luki, kjer se sestavlja po decembrskem zdravljenju. Najprej je počival v svojem splitskem stanovanju, zdaj se je vrnil tja, kjer je najraje. Takoj, ko je začutil, da se mu po kemoterapiji vračajo moči, se je preselil v kraj, ki mu pravi "oaza miru".
Da je dobre volje in se odlično počuti, je povedal v intervjuju. Ribolovu in dolgim sprehodom ob morju se je tokrat sicer moral odpovedati, v izogib prehladu. Pravi, da ima poln hladilnik rib, ki mu jih prinašajo prijatelji. Veliko morske hrane uživa, rakov, blitve in pečenih rib.
Četudi že nekaj časa ne nastopa, je pri svojih poslušalcih zelo prisoten, med drugim je nominiran za glasbeno nagrado Zlatni studio - v igri je za pevca leta.
Prav lahko leto ni za njim. Tekom zdravljenja je začasno izgubil sluh, pretreslo ga je pisanje nekaterih portalov o tem, da je v komi in da umira. A stari morski maček je še kako živ in se bori naprej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta