Partnerju se niti sanja ne: To so pikantne reči, o katerih se po spolnem odnosu ženske pogovarjajo s prijateljicami

D.Ži
14.12.2022 10:06

Kakor koli blizu sta si že moški in ženska, najboljša prijateljica bo na koncu vedno vedela več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kaj je prva stvar, ki jo naredite po spolnem odnosu? Ne glede na to, ali gre za dober seks z dolgoletnim partnerjem ali avanturo z nekom novim, bo večina žensk po dobrem (ali malo manj dobrem) seksu poklicala svojo najboljšo prijateljico, da bi z njo delila sočne podrobnosti. Tudi tabu teme za najboljše prijateljice niso ovira. Po kozarcu vina ali džina se jezik razveže in moški hitro postanejo predmet analize kočljivih ženskih pogovorov. 

Komunikacija je ena najpomembnejših stvari v razmerju, a s partnerjem nikoli ne bomo imeli takšne komunikacije, kot jo imamo z najboljšim prijateljem ali prijateljico. Ta nas vedno razume, pogosto se nam zdi, kot da nam bere misli. Ženske naj bi bile med seboj še posebej povezane. Prijateljica, kot piše hrvaški Dnevnik, razume žensko veselje, zato bo razumela vsako pozitivno in negativno situacijo, ki ste jo med seksom doživeli s partnerjem. Preberite, katere so spolne teme, o katerih bojda ženske govorijo s prijateljicami, s partnerji pa skoraj nikoli.

Profimedia

1. Kakšen je v postelji

Ne glede na to, ali je bilo razmerje popolno ali je v seksu manjkalo strasti, je to tema, ki jo le redko katera ženska odkrito načne s svojim partnerjem – vsaj dokler ne naredi podrobne analize dogodivščine z najboljšo prijateljico.

2. O sebičnosti med rjuhami

Večina žensk se sooča s to težavo. Moški včasih postavijo osebno zadovoljstvo na prvo mesto in zanemarjajo ženski orgazem. Čeprav se redko zgodi, da bo ženska moškemu odkrito povedala, da je sebičen v postelji, ji svoji najboljši prijateljici to ne bo težko priznati.

3. Primerjava s prejšnjim

Je v postelji boljši ali slabši od bivšega? Kakšen je pri oralnem seksu, če ga primerjate z bivšim? Ali ima večje mišice kot bivši? Koliko centimetrov je dolga njegova moškost? To je nekaj vprašanj, ki jih bodo najboljše prijateljice brez težav analizirale in ki jih nikoli, prav nikoli ne bodo načele v prisotnosti partnerja.

4. Nerodne situacije

Seks je lepa, a tudi nekoliko packasta dejavnost. Včasih ne moremo nadzorovati nekaterih procesov, ki se dogajajo v našem telesu, zato se lahko zgodi kakšen kočljiv in neprijeten trenutek. Če se vam je zgodilo, da ste se na kakršen koli način osramotili pred partnerjem, se o tem ne boste pogovarjali z njim, ampak z najboljšo prijateljico.

Profimedia

5. Naj vas pohvali vsaj prijateljica

Če se vam zdi, da ste v položaju po pasje izgledali osupljivo ali da ste dali vse od sebe, da bi mu privoščili dober oralni užitek, mu tega ne boste kar odkrito priznali. Bodo pa prijateljičina ušesa pripravljena slišati vsako podrobnost vašega spolnega maratona, na katerega ste tako ponosni, in vsaj ona vas bo za dobro predstavo pohvalila.

6. Zdravstvene težave

Če vas je napadla kandida in je bil seks za vas precej neprijeten, je to nekaj, česar morda ne boste delili s partnerjem, bo pa vaša najboljša prijateljica z veseljem prisluhnila tem težavam. Tudi če vam je menstruacija prekrižala načrte ali vas je presenetil neprijeten izcedek, boste to brez težav delile s prijateljico in verjetno prejele kakovosten nasvet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta