Petar Grašo ljubi morje in rad lovi ribe

Saša Britovšek Saša Britovšek
12.11.2019 17:22

Kakšne zgodbe se skrivajo v glasbenih uspešnicah Dalmatinca, ki je skoraj postal profesionalni igralec košarke, a mu je usoda namenila kariero, s katero osrečuje ljudi?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pevec bo 15. novembra nastopil v Stožicah.
Robert Balen

Toliko let na sceni, toliko intervjujev, toliko vprašanj in odgovorov po celotni regiji, kjer ljudje obožujejo njegovo glasbo. Tisto, ki spominja na svobodo morja, tisto, s katero začutimo dalmatinski veter. In se spomnimo na lepe čase. Ampak vseeno se zdi, da so vendarle skladbe tiste, ki o Petru Grašu povedo več kot morda katerikoli intervju. Rad se izgublja po ulicah tujih mest, rad kuha za prijatelje, rad s prijatelji lovi ribe ... Izbrali smo nekaj največjih uspešnic, ki jih bomo slišali tudi v dvorani Stožice 15. novembra, in ga vprašali, kakšna zgodba se skriva za njimi.
V skladbi Ako te pitaju (Če te vprašajo) prepevate o tem, kako malo potrebuje človek, ki srečno ljubi. A če vas vprašamo, kdo je Petar, kadar niste na odru, kaj bi o sebi povedali popolnemu neznancu?
"Ko nisem na odru in ne za mikrofonom, sem človek, ki ljubi morje in rad lovi ribe. Veliko mi pomeni čas v krogu mojih dragih prijateljev, tistih, s katerimi sem lahko Petar, kot ga poznajo še iz otroštva."

Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta