Podli fantje za vedno: vrnitev akcijskih junakov

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.06.2024 13:02

Od 5. junija je v naših kinodvoranah na sporedu akcijska komedija Podli fantje: Vse ali nič, četrti del priljubljene franšize, ki gledalce navdušuje že od leta 1995.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Frank Masi

Po uspešnem prvem filmu je leta 2003 prišlo nadaljevanje, ki je v kino blagajnah zaslužilo skoraj dvakrat več. Pred štirimi leti, leta 2020, smo dobili še tretje nadaljevanje, Podli fantje za vedno, ki je navdušilo tako kritike kot občinstvo, po svetu pa zaslužilo več kot oba prejšnja filma skupaj!

Film Podli fantje: Vse ali nič je v svoji zasnovi in izvedbi seveda v koraku s časom, zato so prizori eksplozij, streljanja in zasledovanj točno takšni, kot bi bilo pričakovati od takega filma – spektakularni! Čeprav sta tako Will Smith kot Martin Lawrence že v bolj zrelih letih, film zaradi tega nikakor ne trpi, prav nasprotno, akcijski prizori pa so tako spretno posneti, da so pravi užitek za oko, zato je to morda vizualno najmočnejši film te franšize.

Will Smith in Martin Lawrence
Frank Masi

Režisersko taktirko tudi tokrat vihtita Belgijca maroškega porekla Adil El Arbi in Billal Fallah, ki sta režirala prejšnje nadaljevanje in najuspešnejši film te franšize, Podli fantje za vedno, in legendarnima varuhoma reda Willu Smithu (trilogija Možje v črnem, Dan neodvisnosti, Jaz, robot, Jaz sem legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) in Martinu Lawrenceu (Življenje, Črni vitez, Hiša debele mame 1 in 2, Divjaka), tudi tokrat sledita Dorn in Kelly, ki ju utelešata Alexander Ludwig (film Igre lakote, serija Vikingi) in Vanessa Hudgens (vlogi v filmih in serijah Srednješolski muzikal, voditeljica na MTV in podelitvi oskarjev, sodnica v ameriški plesni oddaji So You Think You Can Dance).

Frank Masi

V filmu nastopata tudi Rhea Seehorn (serija Pokličite Saula) in DJ Khaled!

Po uspešnem tretjem delu, ki je posodobil in osvežil franšizo, se podla fanta vračata v še bolj vznemirljivem filmu, ki bo prava poletna kino poslastica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.