Saj se šalijo? Turist v restavraciji zapravil 252 evrov, ko je pogledal na račun, je ob eni postavki pobesnel

D.Ži
19.08.2024 10:21

Prijetna večerja se je zaključila z ledenim presenečenjem na računu. Turist ni mogel verjeti, kaj vse so mu zaračunali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Turistu se zdi nezaslišano, da so mu v restavraciji zaračunali celo led. 
Profimedia

Antonio Barbeito iz Madrida se je odpravil na počitnice na Menorco v Španiji in se na družbenih omrežjih potožil nad računom, ki ga je prejel po večerji v ribji restavraciji.

Užival je v jastogu (165 evrov), tatarcu iz škampov (25 evrov), ocvrtih lignjih (18 evrov), školjkah (14 evrov), sladoledu (dve kepici za 6,50 evra), gaziranih pijačah in kavi. Račun je znašal 252,80 evra, ko pa ga je pregledal, ga je pričakalo neprijetno presenečenje.

Kozarec ledu - 3 evre

Španec je namreč ugotovil, da so mu za dodatni kozarec ledu zaračunali 3 evre. Pojasnil je, da skoraj nikoli ne zapusti Španije, da rad podpira lokalno skupnost in gostinsko panogo, a ga je ta poteza restavracije zelo razjezila.

"Pri računu v višini 250 evrov se zdi zaračunavanje 3 evre dodatnega ledu skrajno neprimerno," je zapisal in dodal, da upa, da bo kdo od zaposlenih prepoznal, za katero restavracijo gre, in vodstvu svetoval, naj gostom kozarcev ledu ne zaračunavajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta