Sajonara, Slovenija! Rok in Anej Piletič bosta glasbo ustvarjala na Japonskem

D.Ži
10.09.2019 12:55

Slovenska glasbena odprava je odpotovala v deželo vzhajajočega sonca z misijo ustvariti čim več J-pop uspešnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Spakirali so in šli. Rok in Anej Piletič, ultra priljubljena bratska naveza Bql, ter Raay. Sedli so na letalo, najprej pristali v Dohi, nato pa se usmerili naravnost proti Tokiu. Slovenska glasbena odprava v deželo vzhajajočega sonca je krenila. Kot so objavili na svojih Instagram profilih, gredo na Japonsko z jasnim namenom: delati glasbo.  "Pisali bomo z izvrstnimi japonskimi producenti in pisci. Naredimo nekaj J-pop hitov!" je sporočil Raay in poslal pozdrave iz zraka. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2K2zhXgvMU/{/instagram}
"Tako se začne. Vsak, ki me pozna, ve, da si že dolgo želim na Japonsko. Že potovanje samo po sebi mi je sanjsko, v kombinaciji z 10-dnevnim songwriting sessionom pa bo to potovanje, o katerem bom še vnukom govoril. Skratka, še ena stvar, ki jo lahko prečrtam na bucket list-u," svojim oboževalcev sporoča Anej. No, na Slovenijo trojica ni pozabila, saj Bql za 23. september napovedujeta premiero videospotov dveh skladb. Gre za skladbi Na vrhu in Šampijoni. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2OR6H4AyHS/{/instagram}
Azijski glasbeni teren slovenskim izvajalcem ni povsem tuj. V minulem tisočletju je na Japonskem kar velike uspeh žel glasbeni duet Moulin Rogue, nedaleč nazaj pa je Maja Keuc v Koreji ustvarjala uspešnice za lokalne zvezdnike. Ali bodo Raay, Rok in Anej tam ustvarjali predvsem za druge ali pa bodo kak hit prihranili tudi zase, pa bo znano zelo kmalu. Pa ... Sajonara!
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2MwBggFJD7/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2JhiwKAM4B/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta