Se Ena žlahtna štorija dokončno poslavlja?

Denis Živčec Denis Živčec
31.05.2017 13:32

Iztekla se bo peta sezona priljubljene serije, ki je letos prejela celo viktorja. O načrtih za prihodnost ostajajo televizijci še skrivnostni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slaba novica za ljubitelje slovenskih serij: poletje je pred vrati. Sezone gredo k koncu in vprašanje, ali bodo svoje priljubljene gledalce lahko spremljali tudi jeseni, ostaja odprto. Vsaj za gledalce Ene žlahtne štorije na Planet TV, katere peta sezona se bo v petek, 2. junija, iztekla.

Se bo serija jeseni nadaljevala? Televizijci so skrivnostni in napovedujejo le, da bodo aktualno sezono v petek ob 20.00 sklenili s posebno pogovorno oddajo, v kateri bodo razkrili, kakšna prihodnost čaka televizijsko družino Špacapan in z njo serijo, ki je letos prejela tudi viktorja. Napovedujejo, da bomo ob koncu sezone slišali pesem z naslovom "Je slovo, a ni še konec". Morda skladba razkriva, da štorijci še niso rekli zadnje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta