Ta 3 nebesna znamenja so v zloveščem letu 2020 še posebej nesrečna

D.Ži
15.10.2020 08:31

Med nami so ljudje, ki jim te dni gre vse po zlu in že komaj čakajo, da se začne novo leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Leto 2020 ni posebej dobro za nikogar, a če verjamemo astrologiji, je nekaterim med nami še težje. Najbolj nesrečna znamenja v zloveščem letu so tri, ki še posebej težko čakajo, da se začne leto 2021, piše We Mystic. 

Profimedia

Tehtnica

Leto 2020 do tehtnic ni prijazno, zato se morajo izogibati kakršnim koli tveganjem, saj je verjetnost, da se bo zanje razpletlo slabo, precej velika. Niti v ljubezni letos nimajo sreče, zato morajo v odnose vstopati zelo previdno in paziti, komu zaupajo. 

Rak

To leto za rake ni niti malo lahko. Nič jim ne gre zares dobro od rok in vsi njihovi projekti se v glavnem končajo z neuspehom. Ljudje okoli njih se letos še posebej močno trudijo, da bi jim kar se da zagrenili življenje, kot bi jim že ne bilo dovolj. To znamenje bi se moralo letos izogibati tveganim denarnim vlaganjem in po svetu hoditi z veliko mero nezaupljivosti. 

Profimedia

Oven

Je eno najbolj nesrečnih nebesnih znamenj. Neprestano se mu zdi, da ne najde izhoda iz težke situacije in da se vse okoli njega ruši. Vse, kar letos naredi, ga pripelje do še večje nestabilnosti in nevrotičnosti. Moral bi nehati težiti k spremembam in si od vsega odpočiti. Misli se mu morajo zbistriti, nabrati si mora tudi nov pogum za prihajajoče leto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta