Ljudje, rojeni v teh nebesnih znamenjih, vam ne bodo nikoli povedali, kako se zares počutijo

A.L.
08.10.2020 19:03

Veliko je tistih, ki imajo težave z izkazovanjem čustev. Astrologi imajo svojo razlago, pravijo, da to velja za posamezna nebesna znamenja. Preverite, katera.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vodnar

Vodnarji ne marajo dramatičnih in kaotičnih situacij, v katerih bi lahko izgubili na videz brezbrižen odnos. Še posebej ne prenesejo javnega izražanja čustev, v tovrstnih situacijah se počutijo zelo neprijetno. Če se vam vodnar odpre, to pomeni, da ste zanj bližnja oseba, vredna zaupanja.

Devica

Veljajo za perfekcioniste, zato bodo svoja čustva razkrili le, če je to nujno potrebno. Čeprav na videz delujejo hladno, so v resnici zelo čustveni, a to skrivajo v strahu, da bi bili prizadeti, pravijo astrologi.

Kozorog

Kozorogi imajo praktičen pogled na življenje in niso pretirano romantični. Nikoli ne bodo pustili, da bi čustva ovirala njihove cilje in načrte. Vse to se lahko spremeni, če spoznajo pravo osebo. Takrat se bodo končno odprli.

Škorpijon

Škorpijoni veljajo za strastne, polne čustev, a jih le redko izrazijo, ker nočejo izgubiti nadzora nad situacijo. Težko zaupajo ljudem, iz strahu pred tem, da bi bili prizadeti, se pogosto umaknejo, marsikdaj delujejo bahavo, celo arogantno.

Tehtnica

Za ljudi, rojene v znamenju tehtnice velja, da radi ugajajo ljudem. Ne marajo ustvarjati drame, drugih ne želijo postavljati v neprijetne položaje. Pogosto zato čustva kopičijo v sebi, zgodi pa se tudi, da jim vse skupaj postane preveč. Takrat čustva pridejo na dan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta