Tragedija v Zrćah: Morilec 26-letnega Britanca naj bi bil še na Pagu

D.Ži
27.06.2018 09:02

Pred enim od nočnih lokalov v priljubljenem hrvaškem turističnem središču so zgodaj zjutraj našli mrtvega Britanca. Neuradno so ga zabodli z nožem, dve osebi sta ranjeni. Morilca so posnele tudi nadzorne kamere in naj bi se še nahajal na Pagu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rene Gomolj

Okoli 5.30 zjutraj je danes v turistično obleganih hrvaških Zrćah prišlo do tragedije. Kot poročanje lokalne policije povzemajo hrvaški portali, je prišlo do uboja britanskega državljana iz Londona. Po prvih podatkih storilca še niso prijeli, tudi njegova identiteta še ni znana. Nasilje je izbruhnilo med dvema skupinama turistov. 
"Bilo je veliko krvi. Moral sem se umakniti. Rekli so mi, da so ubili temnopoltega moškega in da je njegov prijatelj zbežal na stranišče, ko je videl, kaj se je zgodilo. Verjamem, da je kar nekaj očividcev dogodka, saj je bilo tedaj veliko ljudi tam. Napad se je zgodil pred lokalom s hitro hrano," je za Večernji list povedal moški, ki se je okoli 7. ure znašel na kraju zločina.  

Fotografija je simbolična
Rene Gomolj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta