TV-zvezda o življenju na vasi: Imela sem svojega kozla in panično sem se bala krav

Saša Britovšek Saša Britovšek
23.07.2019 06:03

Marijana Batinić ima za seboj 10 sezon vodenja oddaje Ljubezen na vasi za hrvaško televizijo RTL. Pravijo ji Amorjeva vila. Šov lahko trenutno spremljamo na POP TV.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marijana Batinić
RTL

Letos ste zaključili že deseto sezono šova Ljubezen na vasi za televizijo RTL. Vam je po tolikem času to delo sploh še izziv ali zdaj bolj uživate?
Ko sem sprejela odločitev, da zapustim HRT in postanem obraz televizije RTL, sem že vedela, da vstopam v oddajo, ki ima velik potencial. Lahko rečem, da mi je bil "gušt" delati tak sproščujoč projekt, ki vzbuja pozitivna čustva s svojimi idiličnimi posnetki narave, podeželja. Nikoli ne primanjkuje humorja, vse je začinjeno s čustvi, neredko vidimo solze sreče in nenazadnje mnogim sodelujočim tudi spremeni življenje. Vsa ta kombinacija je res mamljiva za gledalce ... no, tudi zame.
Kaj je po vaše odločilno, da je neka sezona šova uspešna?
Po poročnih zvezah, ki sledijo seriji, po vabilih na svatbe, ki jih dobim. Čez teden ni gre pred oltar še en par iz naše oddaje in povabili so me kot častno pričo. Seveda je za televizijsko postajo merilo tudi gledanost in lahko rečem, da gre v našem primeru za eno najbolj gledanih oddaj na Hrvaškem.
Gledalci in tekmovalci so vas imenovali kar Amorjeva vila. Kakšen je občutek, ko veste, da ste mnogim ljudem pomagali pri iskanju ljubezni?
Res je lep občutek, ko v naročju držiš otročička, plod ljubezni, ki se je rodila v naši oddaji. Društvo samskih Dalmatincev mi je celo podelilo zahvalo, da sem pomagala k povečanju hrvaške populacije. Kdo ne bi bil ponosen?!
Torej ste po vseh teh sezonah še vedno v stiku z nekaterimi kandidati?
Res, z večino sem v stiku in družbena omrežja k temu veliko pripomorejo. Nekatere tekmovalce in njihove otroke pa tudi v živo kdaj obiščem.

RTL
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta