Vaša spletna stran naj odraža vrednost vašega podjetja

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.03.2024 11:13

Spletne strani služijo kot ogledalo vašega podjetja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Z izpolnjeno grafično podobo, temeljito analizo in dovršeno uporabniško izkušnjo bo podjetje Web Center ustvarilo kakovostno spletno stran, ki bo vaše podjetje predstavila v najlepši luči in obiskovalce intuitivno vodila skozi vašo zgodbo.

Arhiv Naročnika

Analiza in načrtovanje spletne strani

Sama izdelava spletnih strani poteka tako, da se pred izvedbo projekta posvetijo temeljiti analizi in načrtovanju. Za celostno strategijo vašega spletnega nastopa se najprej poglobijo v vaše podjetje, proučijo dejavnost, nakupne procese in ciljne skupine. Nato opredelijo glavne cilje in funkcije nove spletne strani ter analizirajo konkurenco. S pomočjo izdelave profila strank ter razumevanjem njihove nakupne poti začrtajo močno strategijo za izdelavo spletne strani, ki predstavlja temelj nadaljnjih korakov.

Oblikovanje uporabniške izkušnje

Pri kreativni zasnovi spletne strani najprej določijo celostno podobo in ton ter vključijo vtičnike in klice k akciji, ki usmerjajo dejavnosti vaših strank. Na podlagi analize podatkov načrtujejo inovativne nakupne poti, odzivne oblikovne predloge in vsebino, ki spodbuja odziv kupcev ter zagotavlja vidnost v spletnih iskalnikih. S tem ustvarijo napredno uporabniško izkušnjo, prilagojeno ciljnemu uporabniku, ter povečajo možnosti za generiranje konverzij.

Strateško načrtovanje

Načrtovanje spletne strani zahteva strategijo, ki poudarja funkcionalnost in postavitev sistema strani. Ta strategija omogoča, da se postavite pred konkurenco in navdušite obiskovalce, da postanejo vaše stranke. Naslednji korak v procesu je oblikovanje grafične podobe, ki se začne z izdelavo prve strani ali "index" strani. Po potrditvi oblikovanja se nadaljuje z oblikovanjem preostalih elementov in strani, ki so ključnega pomena za funkcionalnost spletne strani kot so obrazci, košarica, kategorije in podobno. Ko je grafična podoba dokončana, jo prevzame programer.

Razvoj in vzdrževanje spletne strani

Pri vzpostavitvi spletne strani njihovi WordPress programerji poskrbijo, da stran deluje hitro in nemoteno. Integrirajo jo z družbenimi omrežji, jo prilagodijo za različne naprave ter izvajajo on-site optimizacijo. Tudi po končanem razvoju spletne strani vas ne pustijo samih. Z rednim vzdrževanjem zagotavljajo nemoteno delovanje vaše spletne strani. S proaktivnimi rešitvami se spopadajo s prodajnimi in tehničnimi izzivi ter vas usmerjajo k doseganju prodajnih ciljev.

Rast spletne prisotnosti

Z njihovo marketinško ekipo izdelajo celovito in inovativno marketinško strategijo, ki osveži in utrdi vašo spletno prisotnost, poveča spletno prodajo ter vas uvrsti visoko med iskalne rezultate. Ker so spletne strani obraz blagovne znamke, je izdelava spletnih strani ključnega pomena za pridobivanje novih poslov. Načrtovanje in strukturiranje spletne strani sta ključna koraka, ki omogočata, da obiskovalci enostavno dostopajo do vaših izdelkov ali storitev ter jih tudi kupijo.

Primeri iz prakse

1. Etnobotanika

V današnjem času, ko je vedno večji poudarek na naravnem in ekološkem načinu življenja, se tudi pri negi las vse več ljudi odloča za uporabo naravnih izdelkov. Podjetje Web Center je izvedlo optimizacijo spletnih strani za ključno besedo naravne barve za lase. 100 % naravne rastlinske barve za lase predstavljajo najbolj celovito barvilo za naše lase. Pri barvanju ne povzročajo škode in poleg živahnih barv zagotavljajo tudi popolno nego las. Te barve učinkovito prekrivajo sive lase, spodbujajo rast las ter skrbijo za zdravo lasišče.

Arhiv Naročnika

2. Carbonautica 

V svetu digitalnega trženja je optimizacija spletnih strani za ključne besede postala nepogrešljiv element za vsako podjetje, ki si želi doseči večjo vidnost in privabiti ciljno publiko. Najnovejša uspešna zgodba pri tem pristopu prihaja od podjetja Web Center, ki je nedavno izvedlo izjemno optimizacijo spletnih strani za ključne besede, povezane s karbonskim volanskim krmilom za čolne. Carbonautica je podjetje, specializirano za proizvodnjo inovativnih karbonskih izdelkov za navtiko, s poudarkom na visoko kakovostnih volanskih krmilih za čolne. Med njihovimi vrhunskimi produkti izstopa karbonsko volansko krmilo za čolne, ki si jih lahko ogledate v kategoriji carbon fiber boat steering wheel, ki je postalo priljubljena izbira med navtičnimi navdušenci zaradi svoje vrhunske kakovosti, nizke teže in estetske privlačnosti. 

Arhiv Naročnika

3. Mali Vragci

Z optimizacijo spletnih strani za ključno besedo gugalnice, je podjetje Web Center omogočilo strankam, da lažje najdejo njihove izdelke in storitve, ko iščejo na spletu. S tem podjetje povečuje svojo vidnost in privablja več potencialnih strank, ki iščejo izdelke za otroke. Gugalnice so izjemno priljubljeno zunanje igralo, ki se je sčasoma razvijalo in spreminjalo, oblikovale so se nove oblike - zanimive, zabavne, posebne. Danes so na voljo v različnih izvedbah. Na Mali Vragci ponujajo široko paleto možnosti, med katerimi so mrežaste, okrogle, viseče, klasične in druge oblike gugalnic. Izbor je odvisen tudi od starosti otroka. Dojenčki in mlajši otroci bodo morda potrebovali gugalnico, ki je bolj varna, z ograjico, ki preprečuje, da bi otrok padel iz nje.

4. Topkeramika

Poleg tega je bila izvedena optimizacija tudi za ključno besedo poceni keramika. S tem podjetje Web Center še dodatno pomaga razširiti ponudbo podjetja Topkeramika in zagotavlja različne možnosti za stranke z različnimi potrebami in proračuni. Pri Topkeramiki se zavedajo, da so stroški investicije v talne obloge lahko visoki, zato vam želijo zagotoviti najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo. Ponujajo vam keramiko po izjemno ugodnih cenah - po cenah iz outleta, brez posrednikov in dodatnih stroškov.

5. Mjob

V današnjem digitalnem svetu je iskanje zaposlitve postalo bolj dostopno prek spleta, še posebej za mlajše generacije, kot so srednješolci. Razumevanje tega, podjetje Web Center nedavno izvedlo optimizacijo spletnih strani za ključne besede poslovi za srednješolce v sodelovanju z študentskim servisom Mjob. "Poslovi za srednješolce" so izrazito iskana fraza med mladimi, ki želijo pridobiti delovne izkušnje in zaslužiti nekaj dodatnega denarja med šolanjem. S tem v mislih je podjetje Mjob.rs, ki je specializirano za povezovanje delodajalcev s srednješolskimi iskalci zaposlitve, prepoznalo potrebo po povečanju svoje spletne vidnosti v tej niši.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.