(VIDEO) Američana, ki se je preselil v Dubrovnik, osupnile hrvaške poroke: Video, v katerem opiše Hrvate, je uspešnica

D.Ži
19.09.2023 10:42

Priljubljeni tiktoker se je nad Hrvaško in Hrvati povsem navdušil, a se mu nekatere reči še zmeraj zdijo nenavadne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Američan, ki pod uporabniškim imenom Car2Cro na TikToku redno objavlja posnetke o svojem življenju v Dubrovniku, je sledilcem pokazal, kako so videti hrvaške poroke. "Samo želim se pridružiti zabavi," je zapisal v opisu videa, ki je postal viralen.

V videu je na zabaven način predstavil klasične običaje na hrvaških porokah. V svojem TikTok videu skozi okno opazuje zbiranje svatov. Gostje pojejo in mahajo z zastavo. Okoli 14. ure popoldne je Američan še vedno na oknu, sliši se zvok avtomobilov, ki trobijo. Zvečer prižgejo tudi bakle, slavje pa je bilo slišati še tri dni kasneje.

@cardonas2croatia I just want to join the party 😂 #croatia #dubrovnik #zagreb #split #mediterranean #balkan #župadubrovačka #europe ♬ original sound - Car2Cro

"Poroke, tekme, zabave ... Ali sploh spiš, odkar si na Hrvaškem?", "Mi smo navajeni spati ob teh zvokih", "Če želite, lahko vedno prideš na poroko. Samo reci, da si iz Amerike in te bodo sprejeli" , "Najboljše poroke" so le nekateri komentarji pod njegovo objavo.

"Hrvati so najbolj pošteni ljudje na svetu"

V nedavnem videu, ki ga je objavil, je sledilcem sporočil, da je prišel do zaključka, da so ljudje z Balkana in Hrvaške najbolj pošteni ljudje na svetu. Kot dokaz svoje teorije je priložil novico o psihološki študiji, ki trdi, da so ljudje, ki veliko preklinjajo, bolj pošteni od drugih.

Tiktoker je razkril tudi tri stvari, ki jih je opazil pri Hrvatih takoj, ko je prišel. "Prvič, vsi so visoki. Mislil sem, da sem visok, zdaj pa se počutim, kot da sem v deželi velikanov. Drugič, vsi so lepi. Samo lepi ljudje so. In tretjič, vsi so dobro oblečeni. Vsakič, ko grem v trgovino, se počutim, kot da sem na modni reviji," je sporočil svoje ugotovitve. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta