(VIDEO) Američanka se je preselila na Hrvaško in prvič poskusila burek. Takšen je bil njen odziv po prvem grižljaju ...

D.Ži
21.05.2024 11:15

Netflixova zvezdnica pravi, da ji je vesolje sporočilo, da se mora preseliti na Hrvaško. In zdi se, da tam uživa na polno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julie Theis je od hrvaških pekovskih izdelkov najbolj navdušila prepognjena pica calzone. 
Profimedia

Julie Theis, ki je zaslovela s sodelovanjem v Netflixovem resničnostnem šovu "The Trust: A Game of Greed", je zapustila Ameriko in se preselila na Hrvaško, natančneje v Dubrovnik. Obiskala je tudi otok Hvar, kjer je poskusila kar nekaj pekovskih reči, med drugim tudi burek.

Najprej je poskusila jabolčni zavitek, ki ji je bil všeč. Mnogi so ji priporočali, naj poskusi burek, kar je tudi storila. Mesni ji je bil bolj všeč kot sirov. Poskusila je tudi čokoladni rogljiček in mafin, najbolj pa jo je razveselila pica calzone.

@julietheis Bakery Haul in Croatia 🥐 #Foodhaul #Croatia #Hvar #LivingAbroad ♬ original sound - Julie Theis

"O moj bog. Tole je pa tako dobro. To mi je najboljše, pa burek z mesom in burek s sirom," je rekla Julie. "Če ste na Hrvaškem, se ustavite v pekarni. Vredno je vseh kalorij," je dodala.

Številni Hrvati so se nato oglasili v komentarjih. "Poskusite burek z jogurtom", "Najboljše pri nas – pekarne so na vsakem koraku", "Bodite pripravljeni na kopico komentarjev, kjer vam bodo povedali, da 'burek s sirom ne obstaja", "Hrvati obožujemo pekarne. Poskusite krompirušo, podobna je bureku, le da je s krompirjem", so nekateri od komentarjev. 

Julie je prvotno želela živeti v Los Angelesu. "Znebila sem se stanovanja, prodala vse pohištvo, kupila nov avto, da sem se lahko vozila po L.A-ju. Nenadoma se je zdelo, da gredo stvari navzdol," pripoveduje.

@julietheis CORATIA APARTMENT TOUR! #dubrovnik #dubrovnikcroatia ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

"Odločila sem se za meditacijo in jasno mi je bilo, da mi je vesolje povedalo, naj ne grem v L.A. V redu, ne bom šla, ampak kaj naj naredim, ko sem pravkar prodala vse, kar imam? Vesolje mi je reklo, naj se preselim na Hrvaško," je pojasnila.

V videu je razkrila, kaj v Evropi najbolj sovraži. "Ljubim Hrvaško, ampak dajte no, ljudje, nehajte kaditi. Lasje mi smrdijo kot pepelnik. Da o oblačilih ne govorim. V Ameriki ni dovoljeno kaditi, niti na javnih mestih, saj je kajenje škodljivo tudi za druge ljudi okoli tebe," je potožila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta