(VIDEO) Brad Pitt je razkrinkal Adama Sandlerja

S. B.
13.11.2019 13:22

"Igralstvo ni zate, izberi raje drugo pot," je znanemu igralcu in režiserju komedij svetoval profesor igre. Na ta dogodek je Adama Sandlerja spomnil Brad Pitt.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adam Sandler in Brad Pitt
Reuters/Profimedia

Brad Pitt in Adam Sandler, dva ameriška filmska zvezdnika, sta pred dnevi skupaj sedla pred mikrofon in opravila intervju drug z drugim za revijo Variety. Seveda sta se veliko pogovarjala o aktualnih filmskih zgodbah, v katerih igrata: Pitt v Tarantinovem Bilo je nekoč v Hollywoodu, Sandler pa v komični kriminalki Uncut Gems. In med klepetom o snemalnih pripetljajih, anekdotah o režiserjih, igralskih tehnikah, je 55-letni Brad povedal tudi svojo najljubšo zgodbo o Adamu Sandlerju. Slišal jo je menda od režiserja Bennetta Millerja. "Ko si obiskoval Univerzo v New Yorku, te je, tako se govori, tvoj profesor igre povabil na pivo in ti prijazno svetoval, da začni razmišljati o drugačni karieri. Poslušaj, imaš dobro srce, a nimaš tistega "nekaj" za igro. Igralstvo ni zate, izberi raje drugo pot." Priljubljeni igralec se je nasmejal ob teh spominih, ki jih je izbrskal Brad Pitt in s tem javnosti razkril, da Adam na začetku ni veljal za perspektivnega igralca. Ob tem pa je še dodal nadaljevanje zgodbe, ki se mu sploh zdi fantastično in najbolj slikovito pove, kdo in kakšen človek je 53-letni Adam Sandler. "Istega profesorja si menda srečal točno na dan, ko si končno dobil svojo prvo igralsko plačo in povabil prijatelje na pijačo. Vsak bi pomislil, da boš profesorju ponosno pomolil pod nos plačilni list. Ampak ti si ga predstavil prijateljem in rekel: 'To je edini profesor, ki me je kdaj povabil na pivo.' To je Adam, ki ga jaz poznam, in zato si po vseh teh letih točno tukaj, kjer moraš biti."  
{embed_youtube}https://youtu.be/xI-nAElOtmM{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/vTfJp2Ts9X8{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta