(VIDEO) Čoln v Dalmaciji začelo zalivati morje, s sosednjih plovil so snemali in se posmehovali, pomagal ni nihče

Va
12.08.2024 13:59

"Neverjetno. In vi se greste turizem," se je šokiran odzval izkušeni domačin.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gliser je tonil in tudi potonil, medtem ko ga je skiper neuspešno skušal rešiti vode, ki je vdirala. A še bolj šokantna je reakcija z okoliških plovil. Ne samo da mu nihče ni priskočil na pomoč, njegovo stisko so celo snemali in se mu posmehovali.  

To je izkušenega Dalmatinca, ki ima firmo za storitve pri najemanju plovil, tako šokiralo, da se je oglasil na facebooku, kar ni njegova navada, je poudaril. "Na morju se pomaga vsakomur, celo sovražniku. Mislim, da bi vas morali celo kazensko preganjati," je objavil, šokiran, da je kaj takšnega sploh mogoče.  

"Nihče ni skočil in pomagal, zvezal njegov čoln za svojega, da ne potone. Ni nasedel, imel je luknjo na trupu, verjetno bi jo bilo mogoče začepiti in ga tako vsaj začasno rešiti," je napisal izkušeni domačin. "Da bi bil kdo prevzel vsaj goste. Neverjetno! In vi se bavite s turizmom," ni mogel verjeti.

Pritrdili so mu sledilci s komentarji "Ne morem verjeti, da mu niso pomagali. Prestrašno."; "To kaže, v kaj smo se kot družba in ljudje spremenili", Grozljivo. Sram naj jih bo" ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta