(VIDEO) Domen Kumer pristal globoko v alkoholu

D.Ži
19.03.2019 14:19

A, k sreči, samo v svoji novi skladbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po daljši pavzi, ki jo je imel Domen Kumer, zdaj spet ustvarja na polno. Kot kaže, je postavni Mariborčan pristal globoko v alkoholu. A kakovostnem. Njegova nova skladba namreč nosi naslov Najboljše vino. Spisali so jo Nenad Blizanac, Rok Lunaček in Bojan Dragojević.
{embed_youtube}https://youtu.be/A4eT72PeCco{/embed_youtube}
"V času moje glasbene odsotnosti sem se spočil in izkoristil kreativno pavzo. Ukvarjal sem se z drugimi projekti, ki niso imeli zveze z glasbo. Ukvarjal sem se tudi z gradbeništvom, čez severno mejo in sem eden izmed tistih, ki lahko z gotovostjo potrdi, da je doma najlepše," pravi Kumer, ki se je vmes preizkusil tudi v vlogi voditelja resničnostnega šova Bar. "Glasba je del mene, moj svet in moje življenje. Enostavno mi je toliko manjkala, da sem se prav zaradi tega odločil za vrnitev," je ob premieri nove poletne pesmi povedal Domen.
Videospot je posnel v družbi svojega spremljevalnega benda, v katerem ne manjka ženske energije. Posneli so ga na slovenski in hrvaški obali. "Skušali smo ujeti pozitivno, poletno vzdušje, ki ga melodije pesmi tudi opevajo. V spremljevalni skupini imam tako bobnarko kot basistko, tako da nam 'groove' dajejo ženske in se imamo zelo fino," pravi pevec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta