(VIDEO) Nepričakovano priznanje: Domen Kumer razkril, kako je bilo, ko je prvič ...

D.Ži
05.09.2019 09:24

Prva runda. Tako se imenuje nova skladba, za katero je Kumer posnel enega bolj slikovitih spotov. Za glasbenikom je vse prej kot lahko leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Vse enkrat prvič. Domen Kumer, postavni glasbenik, svoj čas podpisan pod večino slovenskih glasbenih uspešnic, je sodeloval z Raayem. Za zveste Domnove oboževalce precej nenavaden in nepričakovan podatek. Je glasbeno prekaljeni pevec in producent potreboval navdih za novo skladbo? Ne. Svojo novo potencialno uspešnico Prva runda je spisal sam, skupaj Rokom Lunačkom. Njegova prva naveza z Raayem pa se je spletla pri ustvarjanju videospota, ki je nastal pod okriljem Raayeve videoprodukcije Neo Visuals. 
"Vedel sem, da bodo opravili vrhunsko, ob tem pa je Raay bil edini, ki je razumel, da je za dober spot potrebno iti korak dlje. Tudi geografsko. Vedeli smo, da bo naporno, a odpotovali smo na lokacijo, na kateri sem si že dolgo želel posneti spot. Cinque Terre. Polno ozkih in strmih ulic, avto, ki mu je skoraj zmanjkalo bencina in drugih izzivov. A Raayu je bilo takoj vse jasno. In bilo je vredno," se Kumer spominja njunega prvega sodelovanja.
{embed_youtube}https://youtu.be/AYz0ZA4g9NA{/embed_youtube}
Letošnje leto je bilo za Domna polno številnih izzivov in preizkušenj. Pomlad je bila zanj polna neprijetnih odkritij in dokončnih slovesov, ki so zaznamovali njegovo družinsko življenje. A Domen nadaljuje poslanstvo glasbe, s katerim ga je zaznamoval tudi njegov pokojni oče.

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta