(FOTO) Rivalstvo pozabljeno: Damjan Murko in Domen Kumer postala prijatelja, skupaj pijeta šampanjec

A.L.
05.06.2019 19:00

"Če bi mi pred leti kdo rekel, da bom z Domnom Kumrom v njegovi dnevni sobi pil šampanjček, bi rekel, da je nor ...," pravi Murko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Damjan Murko in Domen Kumer sta od nekdaj veljala za velika rivala, ki sta se, če je to bilo mogoče, drug drugemu izognila v velikem loku. Danes pa je situacija drugačna. Še več, Kumer in Murko sta prava prijatelja, navdušenje drug nad drugim pa sta izrazila tudi na družbenih omrežjih.
Štajerski slavček, kot številni radi poimenujejo Murka, je na Facebooku delil fotografijo z Domnom Kumrom in zapisal: "Na obisku pri glasbenem prijatelju ... Kot rad rečem, vse se spreminja in vsi se spremenimo. Če bi mi pred leti kdo rekel, da bom z Domnom Kumrom v njegovi dnevni sobi pil šampanjček, bi rekel, da je nor ..."
{facebookpost}https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1647672222035491&id=122063427929719{/facebookpost}
Ob koncu je dodal: "Danes lahko rečem, da je Domen super človek, ki ima jasne cilje in močno voljo in ljubezen do glasbe, karizmo, ki je v našem poslu še kako pomembna. Vesel sem, da sem ga bolje spoznal. Kapo dol in hvala za gostoljubje!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta