(VIDEO) Sejem lovstva, ribištva in aktivnosti v naravi z dvajsetletno tradicijo vabi k svežemu druženju v Gornjo Radgono

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
25.03.2024 08:34

Mednarodni bienalni sejem ribištva in lovstva bo v Gornji Radgoni od petka, 5. do nedelje, 7. aprila 2024 od 9.00 do 18.00 ponovno največji praznik ljubiteljev narave v sosedski regiji štirih držav.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Foto Zauneker

Lovcem, ribičem, kinologom in vsem, ki prisegajo na druženje z neokrnjenim okoljem, bo ponujal opremo, oblačila in turistične destinacije.

Foto Zauneker

Krovne slovenske lovske, ribiške, naravovarstvene in turistične organizacije pripravljajo v sodelovanju s svojimi mednarodnimi partnericami pestro strokovno, tekmovalno in družabno dogajanje. Veliko pozornosti bodo namenile mladim, ki jih bodo za dejavno druženje z naravo navduševale z zanimivimi predstavitvami in aktivnostmi.

Foto Zauneker

Izjemno pestro sejemsko dogajanje z atraktivnimi razstavami, predstavami, nagradnimi igrami, pokušnjami ribjih in divjačinskih jedi, številnimi možnostmi za preizkus strelskih spretnosti, predstavitvijo puškarskega poklica, druženjem z lovskimi psi in pticami ujedami, ogledom živih domorodnih rib v umetnem ribniku, razstavo malih živali, nastopi lovskih rogistov in lovskih pevskih zborov, z aktualnimi strokovnimi dogodki in izobraževanji, razstavo gob, predstavitvami starodobnih vozil ter zamislimi za potepe v naravo vabi na sejem vse generacije!

Foto Zauneker

Za bogat program predstavitev in dogajanja, posvečenega naravi, so poskrbeli Lovska zveza Slovenije, Društvo slovenskih lovk, Ribiška zveza Slovenije in regijske ribiške družine, Center za promocijo in pospeševanje športnega ribolova in ribiškega turizma Racoon d.o.o., MKGP, Direktorat za gozdarstvo in lovstvo, Kinološka zveza Slovenije, Društvo ljubiteljev ptičarjev, Strelska zveza Slovenije, Slovenska zveza za sokolarstvo in zaščito ptic ujed, Turistična zveza Slovenije, Društvo gojiteljev gob Slovenije …

Foto Zauneker
Foto Zauneker
Vabi vas bogat program druženja z naravo ter ugodna vstopnina in popusti
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.