(VIDEO) Širi se posnetek zelo vroče akcije na stranišču letala: Strasten par je po pristanku pričakala policija

D.Ži
13.09.2023 09:35

Na letalu družbe EasyJet se je med letom na Ibizo dogajalo marsikaj zanimivega, potnike so presenetili globoki vzdihi iz sanitarnih prostorov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potnika, ki so ju na letalu družbe EasyJet ujeli med seksom na stranišču, in to kar med letom, so odpeljali na policijo. Njun spolni odnos je prekinil član kabinskega osebja, posnetek kočljivega trenutka pa je medtem pristal na družbenih omrežjih.

Profimedia

Na posnetku vidimo potnike, ki vzklikajo, medtem ko uslužbenec EasyJeta odpira vrata, za katerimi se par predaja strastem. Glede na posnetek in izraza na obrazih se zdi, da par niti ni bil zares pripravljen predčasno prekiniti spolnega odnosa, saj je moški takoj zaprl straniščna vrata. Zdi se tudi, da član kabinskega osebja, ki ju je zalotil na stranišču, sploh ni vedel, kako naj reagira, saj se je v nekem trenutku prijel z rokami za glavo.

Ko so pristali na Ibizi, je pohotneža tam pričakala policija.

Video je hitro postal viralen, komentatorji družbenih omrežij so izjemno kreativni.

"Upam, da to ni bil pilot," komentira nekdo. 

"Predstavljajte si njun izraz na obrazu, ko sta se vrnila iz stranišča in se morala usesti poleg ostalih potnikov," dodaja drugi. 

"Lahko potrdimo, da je ta let iz Lutona 8. septembra ob pristanku na Ibizi pričakala policija zaradi vedenja dveh potnikov," je za Daily Mail povedala tiskovna predstavnica EasyJeta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta