Ste pripravljeni na žabico? Ta nov intimni položaj bo zasenčil vse ostale in ženski užitek postavil v ospredje

D.Ži
12.09.2023 12:04

Prihaja "froggy". Joga je navdihnila enega najbolj učinkovitih spolnih položajev, ki ga boste odslej želeli ponavljati znova in znova.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekatere stvari v življenju so tako dobre, da jih radi počnemo na enak način znova in znova, brez večjih sprememb. Po mnenju strokovnjakov seks ni nekaj, kar bi kričalo po rutini. Intimnost je izjemno pomembna za trdne in stabilne odnose, in če že na pamet veste, kako bo videti seks z dolgoletnim partnerjem, bo prej ali slej prišlo do zdolgočasenosti.

Profimedia

Preizkušanje različnih spolnih položajev lahko na vajin odnos vpliva čudežno. Strokovnjaki menijo, da se na ta način med partnerjema razvija zaupanje, ki je ključ do uspešne in dolge zveze. Če ste naveličani misijonarskega, kavbojskega, pasjega položaja, ali žličkanja, poskusite froggy. Žabico. 

Znanstveniki, ki preučujejo nenavadne spolne navade dvoživk, so odkrili inovativen spolni položaj, za katerega verjamejo, da bo spremenil koncept ženskega spolnega užitka. Ta raziskava bi lahko služila kot navdih za novo stran v Kamasutri.

Gre za variacijo dobro znane obrnjene kavbojke. Moški sedi na robu postelje, z nogami trdno na tleh. Ženska naj sedi na njem, obrnjena s hrbtom, noge pa naj bodo široko razkrečene in združene v petah.

Profimedia

Navdih za to pozo prihaja iz joge, ki ima številne koristi za naše zdravje. Ta poza je odlična za prekrvavitev, pomaga pri bolečinah v kolkih, hemoroidih in pomaga pri normalnem delovanju prebavnega sistema. Ženska je med položajem žabica v ospredju, zato lahko s prevzemanjem nadzora in določanjem tempa vpliva na svoje zadovoljstvo. Vredno poskusiti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta