(VIDEO) Starši, pripravite se! Animirana uspešnica bo znova obnorela otroke po svetu

S. B.
06.11.2019 11:34

​Tudi slovenski otroci odštevajo dneve do predvajanja nadaljevanja pravljične uspešnice Ledeno kraljestvo II.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ledeno kraljestvo 
2i Film

Več kot pet let je minilo od uspeha, ki ga je prinesel prvi del animiranega filma Ledeno kraljestvo. Pustolovščina sester Ane in Elze je takrat osvojila otroke, skoraj obnorela svet in ob tem tudi starše, saj ni bilo oblačila, otroškega pripomočka, igrače ali šolske potrebščine, ki ni bila izdelana s podobami sestric ali njihovih prijateljev Svena, Olafa ali Krištofa. Otroci se niso in niso mogli nagledati filma, niti naposlušati čarobne zgodbe o Ani in Elzi. Uspešnica je podrla vse rekorde gledanosti in osvojila vrsto filmskih nagrad, vključno z oskarjem za najboljšo pesem in zlatim globusom za najboljši animirani film.
Zdaj je otroški svet v velikem pričakovanju, saj se z novimi pustolovščinami vračata sestrici ter njuni prijatelji. Čaka jih razburljiva pot v čarobni gozd, kjer bosta Ana in Elza med drugim ugotovili, kaj se je zgodilo z njunimi starši in zakaj je bila Elza rojena s čarobnimi močmi. Če se je v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, si bo v nadaljevanju želela, da jih ima dovolj. 
V slovenskih kinematografih bomo lahko videli sinhronizirano različico, v kateri so filmskim junakom glasove posodili slovenski igralci Jernej Kuntner, Kristijan Ostanek, Jan Bučar, Alenka Kozolc Gregurić, Nuška Drašček Rojko, Tanja Ravljen, Vesna Jevnikar Perko, Rok Kunaver, Miha Rodman, Iztok Valič, Klemen Slakonja in drugi.
{embed_youtube}https://youtu.be/vXE83EHjvXM{/embed_youtube}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta