(VIDEO) V hiši, v kateri živi že dve leti, je moški našel skrivni predal. Žena ga je svarila, a ga je vendarle odprl ...

D.Ži
10.02.2024 09:06

Žena mu je dejala, da ta predal pripada hiši, hiša pa si želi ohraniti svoje skrivnosti, a je ni poslušal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekateri spletni uporabniki se odpiranja starih predalov očitno bojijo. 
Profimedia

Tiktoker Dylan, ki objavlja na profilu @geigerspalt, je objavil posnetek nenavadnega odkritja v kleti svojega doma v New Yorku, kjer živi že več kot dve leti.

"Torej, v tej hiši živimo malo več kot dve leti in ravno sinoči smo nekaj odkrili. Tukaj notri je ena lepa majhna omara, ki jo uporabljamo kot shrambo," je pojasnil in pokazal, da je našel skriti predal na dnu omare.

@geigersplat Just discovered this secret drawer in our house. To explore or not to explore?#fyp #thingsfoundinwalls #secretdrawer ♬ original sound - Dylan

"To je kot skrivni predal. Izvleče se, sem preveril sem in notri mora biti nekaj stvari. A nisem še pogledal, za kaj gre. Žena pravi, da to ni njen predal, ampak da je predal hišni, da hiša potrebuje zasebnost in naj jo pustimo pri miru," je rekel.

"Raziskati ali ne?" je zapisal ob objavi, ki je zbrala več kot 11,2 milijona ogledov, 382.000 všečkov in številne komentarje.

"Vaša žena zveni pametno," mu je napisal en tiktoker, drugi pa se je pošalil: "Gospod ... Ne. Prosim, prijazno se umaknite in zaprite vrata."

Moški je v komentarjih svojim sledilcem sporočil, da se je kljub vsemu odločil raziskati skrivnostni predal, nato pa objavil še en video.

@geigersplat Opened the secret drawer and the contents are kind of boring but also not what I would have guessed.#fyp #thingsfoundinwalls #secretdrawer ♬ original sound - Dylan

"Pravkar sem ga odprl. A v njem ni nič zloveščega. Samo star komplet za čiščenje čevljev," je pokazal v videu in dodal, da je bila vsebina predala "precej naključna", vsekakor pa ni pričakoval, da bo našel komplet za lepši sijaj obuval.

"Tako omarico sem imel v svojem nekdanjem domu. Preden smo jo prodali, smo vanjo postavili lažnega okostnjaka," mu sporoča eden od sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta