(FOTO) Potovalne drame: Znani slovenski pevec na dopustu pristal na infuziji, vplivnico pa je okradel nenavaden tat

D.Ži
19.01.2024 09:54

Sanjske fotografije na instagramu, v resnici pa gre na potovanjih v eksotične države včasih tudi kaj zelo narobe, to sta doživela tudi dva naša estradnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Turobni januar kar kliče k potovanju v tople, bolj barvite kraje, kjer so temperature višje, dnevi daljši in koktajli ravno prav hladni. Tudi številne slovenske estradnike je v začetku leta zvabila tujina, večinoma so se odločili pogreti v bolj eksotičnih in zelo oddaljenih krajih. Da dopusti zmeraj ne prinesejo zgolj sproščenega poležavanja na plaži, so nekateri ugotovili kaj hitro, svoje zgodbe pa s sledilci delili na družbenih omrežjih. K sreči se tovrstne neprijetnosti praviloma srečno razpletejo, zato nastanejo le potovalne zgodbe za spomine.

Zabavno zgodbo je s svojega dopusta na Tajskem delila priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki se je širša javnost spomni iz oddaje Super par na Pop TV, kjer je blestela s svojim partnerjem Luko Radakovićem - Raletom. Obiskala sta orjaško in nikoli spečo tajsko prestolnico Bangkok, skupaj sta na Tajskem preživela več kot deset dni in se od tam večkrat javila na spletu. Povedala sta tudi, da so ju celo okradli.

No, ni šlo za čisto prave tatove, lotile so se ju lačne opice, ki so Evi izmaknile šminko. Kasneje jo je dobila nazaj, saj opice kozmetični izdelek res ni navdušil. Obiskala sta tudi Čiang Mai, veliko mesto na severu države, pa priljubljeni otok Krabi, znan po bučnih zabavah. 

Januarski oddih si je po napornem decembru privoščil tudi Til Čeh. Pevec, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, po katerem je lansiral kar nekaj velikih uspešnic, vključno z nalezljivo žurersko himno Sir, ki jo je posnel s Fehtarji, in skladbo Mam pa te mam. Odpotoval je na Bali, ki je letos nasploh priljubljena destinacija številnih Slovencev. Tam se je srečal z zdravstvenimi težavami. Na družbenih omrežjih je delil fotografijo iz bolnišnice, z infuzijo v roki, kar je oboževalce spravilo v skrbi.

"Nasvet, če greste na Bali oziroma v Indonezijo. Precej pazit, kaj pojeste in popijete ... vode iz pipe sploh ne piti. Čeprav je očitno lahko problem tudi, če s to vodo umijejo zelenjavo," je sporočil Til, ki se je očitno srečal z eno najpogostejših diagnoz pri potovanju v eksotične, tropske kraje. Vmes je že uspešno okreval.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta