VIDEO: Za Guinnessov rekord jedel pekoče paprike, želodec utrjeval z drugimi rečmi

Gregor Grosman Gregor Grosman
08.05.2017 22:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

YouTube zvezdnik Američan Kevin Strahle, ki je bolj znan pod svojim vzdevkom {link}L.A. Beast**https://www.youtube.com/user/skippy62able{/link} (Zver iz Los Angelesa), je v svojem življenju naredil že precej neumnosti. Najraje ima izzive, pri katerih trpi njegov želodec, v svojih zadnjih dveh je tako skušal v najkrajšem času pojesti največ piščančjih medaljonov ter največ pekočih paprik. V preteklosti je Strahle pojedel že marsikaj, od največje količine majoneze, spil je steklenico 20 let starega pepsija crystal, pa več litrov pokvarjenega mleka, tudi lastni urin je že poskusil.
{embed_youtube}https://youtu.be/Cv0hmXFRhWc{/embed_youtube}
Tokrat pa se je odpravil v New York v tamkajšnjo pisarno Guinnessove knjige rekordov, kjer so njegova "podviga" v živo prenašali prek Facebooka.
{embed_youtube}https://youtu.be/VnMYsrXJLz0{/embed_youtube}
Za medaljone je imel tri minute časa, prejšnji rekord 531 gramov pa je brez težav presegel, saj je v omenjenem času pojedel kar 642,12 gramov piščančjih medaljonov. Še bolje pa mu je šlo pri pekoči papriki. Ta je sicer kar 400-krat bolj pekoča od omake tabasco, v dveh minutah pa je pojedel kar 121,9 gramov pekočih paprik, pri čemer je prejšnji rekord znašal "zgolj" 66 gramov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta