Za popolno ustno nego na poti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.04.2024 07:32

Kamorkoli vas pot ponese to poletje, ne pozabite na pripomočke za ustno nego. Da bo ta popolna tudi na dopustu morata z vami obvezno mehka in učinkovita zobna ščetka ter medzobne ščetke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Če s seboj vzamete še zobno pasto s sadnim okusom, je zdrav nasmeh zagotovljen.

Čisti zobje, zdrave dlesni

Do zdravega nasmeha vodi sila enostavna enačba. Dobimo ga, če poskrbimo za zdrave zobe in dlesni. Pri tem smo najučinkovitejši, če vsakodnevno uporabljamo mehko, gosto in nežno zobno ščetko – najbolje takšno z več tisoč tankimi vlakni – in medzobne ščetke. Medtem ko je zobna ščetka pripomoček, ki ga večina uporablja vsak dan vsaj enkrat, so medzobne ščetke za marsikoga še ovite v tančico skrivnosti.

Pri nakupu je treba pozornost posvetiti predvsem njihovim lastnostim. Učinkovite medzobne ščetke imajo dolge, mehke in goste ščetine ter tanko, upogljivo, a trpežno žično jedro. Če so ustrezno izbrane, zadostuje uporaba enkrat dnevno.

Arhiv Naročnika

S pripomočki za ustno nego na poti

Skrb za ustno nego je nujna tudi na poti. Pravzaprav pripomočki za čiščenje zob spadajo tako rekoč v vsako potovalno lekarno. Če imamo vse, kar potrebujemo za popolno ustno nego, ko nismo doma, v predalu v priročnem etuiju, nas ne rabi skrbeti, da bi kaj pozabili. Potovalni komplet z zobno ščetko, medzobnimi ščetkami in zobno pasto le prestavimo v kovček in že smo na poti.

Arhiv Naročnika

Potovalni set Curaprox

Tudi če bo oddih nekoliko bolj spontan, potovalni set Curaprox vsebuje vse, kar nujno potrebujete za popolno ustno nego zdoma. Je majhen, a vsestranski sopotnik za vse priložnosti. Hranite ga lahko v svoji torbici, predalu pisalne mize ali avtu, da je zmeraj pri roki. Potovalni set sestavljajo:

  • ultramehka in gosta zložljiva zobna ščetka za nežno in učinkovito čiščenje zob Curaprox CS 5460,
  • medzobni ščetki Curaprox CPS 07 in 08 za čiste medzobne prostore kadarkoli in kjerkoli ter
  • nežna belilna zobna pasta Be you za bolj svež dah in sijoč nasmeh.
Arhiv Naročnika

Ponovno napolnite: več zabave, manj odpadkov

Vsi pripomočki se nahajajo v priročnem etuiju. Tega obdržite skupaj z ročajem zobne ščetke in držali za medzobne ščetke – vse ostale dele pa lahko zamenjate. Tako bo vaš potovalni set kot nov, vi pa boste pridelali manj odpadkov. Sedaj na voljo tudi v elegantni črni barvi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.