Zavod Antona Martina Slomška ima 20 let

mbk
19.10.2017 19:06

... zgradba na Vrbanski pa kmalu celih 80.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Akademijo ob 20-letnici obstoja Zavoda Antona Martina Slomška sta glasbeno opremila zbor in orkester glasbene sole Antona Martina Slomška.
Sašo Bizjak

Danes pod okriljem Zavoda Antona Martina Slomška živijo številne vsebine. Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška praznuje 20 let, montessori vrtec Hiša otrok, dijaški dom in glasbeno-baletna šola pa deset let delovanja in prav zato je bilo danes v nabito polni dvorani na Vrbanski 20 še posebej slavnostno. Sicer na Vrbanski delujeta še medgeneracijski vzgojno-izobraževalni center ter osnovna šola, kamor so prve prvošolčke vpisali v šolskem letu 2015/2016. Čeprav je v načrtih Zavoda Antona Martina Slomška bil še Dom za ostarele, pa tudi zaradi pomanjkanja denarja za nadaljnjo obnovo stavbe v zavodu razmišljajo o organizirani oskrbi na domu. Sicer pa v stavbi na Vrbanski živi veliko aktivnosti z verskimi, športnimi, glasbenimi, jezikoslovnimi ter mnogimi drugimi vsebinami.

Akademijo ob 20-letnici obstoja Zavoda Antona Martina Slomška sta glasbeno opremila zbor in orkester glasbene sole Antona Martina Slomška.
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta