4 zlata pravila za ugodnejše nakupovanje

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.11.2021 00:00

Si želite nakupovati ugodno in pri tedenskem nakupovanju prihraniti nekaj dodatnih evrov? Predstavljamo vam 4 nasvete, ki jih lahko izkoristite ob naslednjem obisku trgovine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

1. Trajno znižani izdelki po izvrstnih cenah

Pred nakupom si vzemite malce časa in naredite »mini raziskavo«. Pozanimajte se o tem, pri katerem trgovcu nudijo trajno znižane izdelke, ki jih navadno dobite po zelo dobrih cenah. Tako boste lahko znižane izdelke kupovali dlje časa – velikokrat popusti veljajo tudi več mesecev – nekateri celo do pol leta!

2. Prihranite z nakupom izdelkov trgovskih znamk

Kako pogosto posežete po izdelkih trgovskih znamk v trgovinah? Izdelki blagovne znamke trgovca so navadno občutno cenejši od ostalih, a kakovost vseeno ostaja enaka. Marsikateri izdelek vas bo z izjemno kakovostjo navdušil – izdelke namreč proizvajajo priznani proizvajalci, ki svoje proizvode nudijo tudi pod lastnimi znamkami. Veliko proizvajalcev je tudi slovenskih!

Arhiv Naročnika

3. Že imate kartico zvestobe?

Če že kupujete s karticami zvestobe, potem gotovo  veste, da lahko tako prihranite kar nekaj denarja. Nekatere nudijo takojšnji popust, nekatere koriščenje posebnih kuponov, spet druge pa ponujajo oboje in še več. Kartico si lahko uredite kar brezplačno.

4. Klasika: preprosto poiščite kupone

Trgovci navadno nudijo mnoge kupone, v dobi pospešene digitalizacije pa lahko številne poiščete na spletu ali v aplikacijah. Seveda jih vedno najdete tudi v letakih, ki jih dobite na dom ali v trgovini. Vzemite si nekaj časa in poiščite takšne, ki vam pridejo še posebej prav. Nakupe lahko tako načrtujete glede na tiste ugodnosti, ki so za vas najbolj zanimive.

Arhiv Naročnika

Zdaj smo vam zaupali nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bodo vaši nakupi v trgovini še ugodnejši. Ob vašem naslednjem nakupu izkoristite kombinacijo ugodnosti in prihranite.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.