Arso napoveduje: Ponoči bo dež ponehal, v nedeljo bo prevladovalo sončno vreme

Gr.G.
24.10.2020 16:50

V nedeljo bo prevladovalo sončno vreme, dopoldne bo po nekaterih kotlinah še megla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ponoči bo dež ponehal, jasnilo se bo. Le na jugu in vzhodu bo do jutra ostalo oblačno, na jugovzhodu bo občasno rahlo deževalo do zgodnjega jutra. Po nekaterih nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, v Gornjesavski dolini okoli 4 stopinj Celzija.

V nedeljo bo prevladovalo sončno vreme, dopoldne bo po nekaterih kotlinah še megla. Sredi dneva in popoldne se bo pooblačilo v zahodnih krajih, kjer bo ponekod v hribih proti večeru že možen rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19 stopinj Celzija.

Arso

V ponedeljek bo na vzhodu še delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. V torek bo oblačno. Pas dežja bo od zahoda potoval čez Slovenijo in popoldne bo dež postopno ponehal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta